HRVATSKI NAVIJAČI SLAVILI UZ TOMPSONOVE PESME! Stihovi OSVEDOČENOG SRBOMRZCA orili se Maksimirom! Fudbaleri u TRANSU!
Foto: Profimedia

ništa novo

HRVATSKI NAVIJAČI SLAVILI UZ TOMPSONOVE PESME! Stihovi OSVEDOČENOG SRBOMRZCA orili se Maksimirom! Fudbaleri u TRANSU!

Fudbal -

Stihovi pesama osvedočenog srbomrzca Marka Perkovića Tompsona orili su se Maksimirom posle plasmana Hrvatske na Evropsko prvenstvo.

Hrvati su savladali Jermeniju sa 1:0 golom Budimira u finišu prvog poluvremena, a čim se završila utakmica sa razglasa je krenula Tompsonova pesma "Lijepa li si".

Čitav stadion je zapevao ovu pesmu i fudbaleri su pali u trans, te su trčali jedan drugom u zagrljaj po terenu. Snimak slavlja Hrvata uz Tompsonovu pesmu možete pogledati OVDE.

Hrvatska, Fudbalska reprezentacija Hrvatske
foto: DENIS LOVROVIC / AFP / Profimedia

Podsetimo, Marko Perković Tompson nikada nije krio koliko ne voli Srbiju i sve vezano za našu zemlju, te i u svojim pesama često veliča zločine Hrvata nad našim narodom.

Takođe, zbog njega se na udaru javnosti svojovremeno našao i Manuel Nojer kada je u jednom baru zapevao upravo stihove pesme "Lijepa li si", a prestižni "Bild" je osuo paljbu po njemu i u svom tekstu istakao kako "Peva pesme čoveka koji slavi zločine ustaša i ubijanje Srba".

Kurir sport

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track