ZVEZDA STIŽE U KRUŠEVAC, NAPREDAK SANJA IZNENAĐENJE: "Moramo da pronađemo recept..."
Foto: FOTO: FK Napredak

superliga srbije

ZVEZDA STIŽE U KRUŠEVAC, NAPREDAK SANJA IZNENAĐENJE: "Moramo da pronađemo recept..."

Fudbal -

Napredak u nedelju na stadionu “Mladost” u Kruševcu dočekuje Crvenu zvezdu. Utakmica je od strane nadležnih bezbednosnih institucija proglašena za visokorizičnu, ali je domaćin preduzeo sve mere da ne bude nikakvih problema.

O očekivanjima Čarapana bilo je reći na redovnoj konferenciji za novinare.

- Velika je čast kada vam u goste dolazi aktuelni šampion i svakako najbolji klub u državi i imamo obavezu da se pokažemo u najboljem izdanju. Nadam se da će biti veći broj navijača nego na prethodnim utakmicama. Igrači jako dobro rade i upijaju mnoge stvari koje će nam biti bitne, ne samo za ovu, već i naredne utakmice. I ja im verujem. Bez obzira što je naš nedeljni rival imao neke kikseve u Evropi, ipak je to Crvena zvezda i vrlo brzo će se oporaviti i očekujem dobru utakmicu, izjavio je šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović.

Napretkov trener je govorio o glavnoj pretnji aktuelnog šampiona:

- Crvena zvezda ima toliko dobar individualni kvalitet da je potpuno nebitno ko će na teren, mogu da sastave dva odlična tima i igraju na tri fronta bez problema. Sigurno je da ćemo najveću pažnju obratiti na njihov napadački red, jer su izuzetno jaki. Moramo da pronađemo recept da neutrališemo njihov kvalitet, a da u prvi plan istaknemo naše dobre strane.

FK Napredak Kruševac
foto: FOTO: FK Napredak

Za Čarapane je najveća moguća motivacija nadmetati se sa višestrukim prvakom države.

- Crvena zvezda je favorit, ali ako mi budemo bili pravi i svako pojedinačno bude dao 100 odsto svojih mogućnosti, siguran sam da možemo da očekujemo pozitivan rezultat, obećava vezista Filip Jović.

Prema rečima PR menadžerke Kluba Sanje Milutinović, karte su puštene u prodaju, glavna blagajna radi danas od 10 do 17 časova, kao i sutra. Cene su iste, ne menjaju se godinama unazad: karta za severnu tribinu je 200 dinara, južnu – 400, istočnu – 500, tribinu zapad 1 – 600 i tribinu zapad 2 – 700 dinara.

Kurir sport / Ž. Milenković

BONUS VIDEO:

00:26

Delije ne prestaju sa pesmom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track