IZRAELAC VREĐAO RIVALA, OVOM PUKAO FILM I NOKAUTIRAO GA NA TERENU! Zviznuo ga pesnicom i nogom, pa poručio - POMUTIO MI JE RAZUM!
Foto: Printscreen

šok scena

IZRAELAC VREĐAO RIVALA, OVOM PUKAO FILM I NOKAUTIRAO GA NA TERENU! Zviznuo ga pesnicom i nogom, pa poručio - POMUTIO MI JE RAZUM!

Fudbal -

Žestok incident dogodio se na utakmici kiparskog Kupa između Apolona i AEL Limasola.

Igrač AEL-a Lui De Lukas odmah nakon poslednjeg sudijskog zvižduka pesnicom u glavu udario je protivničkog igrača Eliela Pereca.

Navodno, Izraelac je tokom meča konstantno vređao defanzivca iz Dominikanske Republike na rasnoj osnovi. Nekoliko trenutaka nakon što je sudija odsvirao kraj Lukas je rešio da očita lekciju brbljivom rivalu.

Pao mu je mrak na oči, zamahnuo je pesnicom i udario ga u glavu, a onda ga još jednom "opalio" i nogom po telu.

Nastao je opšti haos na terenu, a sudija je nakon incidenta pokazao crveni karton obojici igrača.

Nakon meča Lukas je objasnio zašto je tako reagovao.

"Izražavam iskreno izvinjenje i žaljenje zbog incidenta posle Kup meča. Moji postupci su bili neprihvatljivi i neprofesionalni i želim da se izvinim zbog svog nepromišljenog ponašanja", počeo je Lukas.

"U svojoj porofesionalnoj karijeri nikada radnije nisam imao ovakav incident. U svim timovima za koje sam igrao, moje ponašanje na terenu i van njega bilo je potpuno profesionalno. Ni na koji način ne opravdavam svoje postupke. Nažalost, moj um je bio pomučen neprihvatljivm ponašanjem protivničkog igrača", kaže Lukas koji tvrdi da ga je Izraelac vređao na rasnoj osnovi.

"Tokom igre dobijao sam uvrede rasističke i lične prirode. Nikada u karijeri nisam doživeo oavakav nivo verbalnog rasizma na terenu. Frustracija i poniženje koje sam doživeo pomutili su mi um. Moja reakcija bila je loš pokušaj da zaustavim ono što mi se dešava", tvrdi fudbaler AEL-a.

Momak iz Dominikane otkrio je da je podneo prijavu kiparskoj policiji i sa svojim advokatom započeo proces žalbe nadležnim organima FIFA i UEFA.

Kurir sport/J.M./Sun

00:20

VELIKI NEREDI U TIRANI! Huligani napravili LOM: Rat Italijana, Holanđana, Albanaca i policije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track