ALEKSANDAR PEŠIĆ IZBAČEN IZ EKIPE! Šilja se SUKOBIO sa saigračem - oglasio se klub saopštenjem!
Foto: EPA/Zsolt Czegledi

problem

ALEKSANDAR PEŠIĆ IZBAČEN IZ EKIPE! Šilja se SUKOBIO sa saigračem - oglasio se klub saopštenjem!

Fudbal -

Bivši fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić prošlog leta zamenio je crveno-bele boje kada je napravio transfer u mađarski Ferencvaroš.

Krenuo je jako dobro, sa zeleno-belima je prošao u nokaut fazu Lige Konferencija, a i u prvenstvu je postigao neke veoma važne golove. Ipak, iz Budimpešte stižu informacije da je srpski fudbaler izbačen iz tima, a to je potvrdila i PR služba "Fradija".

Aleksandar Pešić
foto: Starsport©

Prema pisanju mađarskih medija popularni "Šilja" je izbačen iz tima zbog sukoba sa kapitenom i golmanom reprezentacije Mađarske Denesom Dibusom. Nije poznato o kakvom sukobu se konkretno radi, ali je po sankciji za Pešića jasno da nije nešto sitno.

- Aleksandar Pešić je napravio disciplinski prekršaj i zbog toga je izbačen iz tima na neodređeno vreme. Interesi Ferencvaroša su najvažniji, oni ne mogu biti nadjačani individualnim interesima pojedinih igrača - kaže se u saopštenju kluba sa "Grupama Arene".

Aleksandar Pešić
foto: Starsport©

Trener kluba Dejan Stanković je upitan o njemu nakon prvenstvenog meča, ali o tome nije želeo da govori.

- Želim samo da pričam o igračima koji su igrali ili bili na klupi - jasan je bio bivši trener Crvene zvezde.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

02:42

POBEDA SAUDIJSKE ARABIJE OČEKIVANA? Trener: Ulažu mnogo u fudbal, imaju ratnički mentalitet, a uslovi za trenine su im SVEMIRSKI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track