KTITOR BRUTALNO UDARIO NA UPRAVU PARTIZANA: Milija o TERANJU sa stadiona i SRAMOTI!

pobesneo

KTITOR BRUTALNO UDARIO NA UPRAVU PARTIZANA: Milija o TERANJU sa stadiona i SRAMOTI!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana su se porazom od Čukaričkog na Banovom brdu rezultatom 3:2 praktično oprostili od titule šampiona Srbije, a loši rezultati su izazvali veliki odjek među pristalicama crno-belih.

Situacija u klubu nije dobra, navijači bojkotuju utakmice i žele smenu uprave, a sa njima se slaže Milija Milosavljević Ktitor - jedan od glavnih finansijera kluba iz prošlosti.

Oglasio se Milija na društvenim mrežama i žestoko udario po upravi kluba iz Humske.

- Dođe mi da odem na prvu sledeću utakmicu koju Partizan igra na svom stadionu JNA i sve članove upravnog odbora isteram iz centralne lože. Ti ljudi su sramota Partizana i srpskog sporta!!! - napisao je Milosavljević na društvenoj mreži "X".

Nastavio je Milija u istom tonu, a kako kaže njegova ulaganja u klub u prošlosti bila su ogromna.

- Dugo razmišljam o tome a i nekako mi pripada ta dužnost, jer po svim parametrima i zvaničnim podatcima samo je pokojni Mirko Vučurović više dao svojih para od mene FK Partizanu u njegovoj istoriji. A koliko sam još mogao da dam, pitaj Boga. Ne hvalim se, nego sam ljut i besan! - napisao je Ktitor.

Kakvu će ovo rekaciju izazvati među navijačima crno-belih ostaje da se vidi. Jedno je sigurno, oni kojima je upućeno se neće obazirati.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:13

Grobari ispunili jug na 172. večitom derbiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track