POTEZ KOJI OBILAZI PLANETU! Real "PREVAROM" pobedio Siti - golman je znao kako će Hrvat da izvede penal, evo ko mu je pomogao!
Foto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

ludilo

POTEZ KOJI OBILAZI PLANETU! Real "PREVAROM" pobedio Siti - golman je znao kako će Hrvat da izvede penal, evo ko mu je pomogao!

Fudbal -

Real Madrid je uspeo da preživi napade Mančester sitija i da posle boljeg izvođenja jedanaesteraca prođe u polufinale Lige šampiona. Nakon 3:3 u Madridu sada je bilo 1:1 u Mančesteru, a penale su u sastavu Sitija promašili Bernardo Silva i Mateo Kovačić.

Bernardo Silva je šutirao jako loše po sredini gola i Andrej Lunjin mu je gotovo uhvatio živu loptu, dok je kod promašaja Matea Kovačića ukrajinski golman imao "saučesnika!" U pitanju je iskusni štoper Antonio Ridiger koga su kamere uhvatile kako pred šut Kovačića u trećoj seriji penala pokazuje svom čuvaru mreže gde da se baci!

Ridiger je igrao zajedno sa Kovačićem u Čelsiju i vrlo dobro ga poznaje, a na kraju je Lunjin poslušao svog štopera i postao heroj! Za Real Madrid je jedini penal promašio Luka Modrić u prvoj seriji, a potom su pogađali Džud Belingem, Lukas Vaskez, Naćo Ernandez i upravo Antonio Ridiger.

Pogledajte kako je Ridiger pomogao Lunjinu:

Real Madrid će se u polufinalu Lige šampiona sastati sa Bajernom, dok će u drugom polufinalu igrati Borusija Dortmund i Pari Sen Žermen. Mančester sitiju ostaje trka za titulu u Premijer ligi gde su prvi na tabeli posle kikseva Liverpula i Arsenala u prošlom kolu.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

00:15

NAPRAVLJENA NAJVEĆA SVETSKA FUDBALSKA LOPTA! Dok se Kopenhagen priprema za domaćina utakmica, Lego pripremio IZNENAĐENJE za fanove

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track