Vermezović: Možemo bolje nego u Milanu, nadam se pobedi

Liga Evrope

Vermezović: Možemo bolje nego u Milanu, nadam se pobedi

Fudbal -
Utakmica četvrtog kola H grupe Lige Evrope između Partizana i Intera igra se sutra od 21.05 na stadionu u Humskoj

BEOGRAD - Trener fudbalera Partizan Vladimir Vermezović rekao je danas da dobra igra crno-belih u Milanu nije bila slučajnost i da će njegov tim u novom duelu, pred svojim navijačima, pokušati da pobedi Inter.

"Najvažnije je da ostavimo dobar utisak. Znam da će biti teško, jer je protivnik upoznao sve naše vrline i mane. Pojavila se sumnja da je dobra igra iz prvog meča nije bila slučajnost, ali ja ne verujem u to. Znam da ovi igrači mogu još bolje i da onakvu igru krunišu golom", rekao je Vermezović na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

On je dodao da se ekipi kao što je Inter ne može pretiti, ali da ima pravo da se nada dobrom rezultatu.

"U Milanu smo se isprsili, sigurno je da su igrači sada puni samopouzdanja i imaju velika išcekivanja. Ipak, moramo da ostanemo sa obe noge na zemlji, ponovimo ozbiljnost iz prvog meča i ukoliko budemo hrabri možemo se nadati biljem rezultatu. Ova ekipa je pokazala da može da odigra dobru i disciplinovanu utakmicu na evropskom nivou", naglasio je on.

Trener crno-belih je napomenuo da se ne opterećuje sastavom u kojem će Italijani doći u Beogradu.

"Bez obzira u kom sastavu budu igrali - Inter je Inter. Nema razlika kada uđe Kasano, a izađe Milito. Biće teško, ipak, protiv Intera se može igrati i probaćemo da nametnemo svoj stil igre. Ali, ništa neće biti čudno ako ne uspemo u tome".

Vermezović je pozvao navijače da podrže tim, jer ekipa uvek igra značajno bolje kada ima "vetar u leđa" i otkrio da zna sastav startnih 11.

"U vremenu brzih medija ništa ne može da se sakrije, pa ne bih ništa otkrivao", dodao je on, uz konstataciju da su Marko Šćepović i Nikola Ninković bliži ulozi džokera.

Jedini koji nije u konkurenciji je povređeni Libijac Mohamed Zabija.

Jedan od najiskusnijih prvotimaca Partizana Milan Smiljanić rekao je da očekuje drugačiji meč u odnosu na onaj u Milanu, kada je Inter kaznio promašaje crno-belih i pobedio sa 1:0.

"Voleo bih da utakmica bude slična, ali očekujem drugačiji meč. Trebalo bi da bude olakšavajuća okolnost što igramo pred svojim navijačima, međutim, sa druge strane, i Inter je uvideo greške iz prvog meča i sigurno će imati drugačiji pristup. Nadam se da će sreća ovog puta biti na našoj strani", poručio je Smiljanić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track