BRUCOŠ: Ronaldo u Londonu usavršava marketing

Želi da se obučava

BRUCOŠ: Ronaldo u Londonu usavršava marketing

Fudbal -
Bivši brazilski fudbaler ima markentinšku agenciju

SAO PAULO - Bivša brazilska i svetska fudbalska zvezda Ronaldo provešće nekoliko meseci u Londonu na usavršavanju znanja iz oblasti marketinga.

Kako su prenele agencije, Ronaldo će uprkos boravku u Londonu i dalje imati aktivnu ulogu u Organizacionom komitetu Mundijala 2014.

Ronaldo je vlasnik jedne marketinške kompanije u Brazilu i menadžer je mladih zvezda brazilskog fudbala Nejmara i Lukasa.

Ronaldo koji je u karijeri tri puta osvajao naslov najboljeg igrača sveta u izboru FIFA, pridružio se 2011. Organizacionom komitetu Mundijala 2014, kako bi pomogao u promociji zemlje i šampionata.

Ronaldo će u svojstvu člana Organizacionog komiteta Mundijala u narednih nekoliko nedelja putovati u Madrid i Torino, kako bi promovisao Kup konfederacija i Svetsko prvenstvo 2014.

Španija i Italija u junu učestvuju u Kupu konfederacija zajedno sa Brazilom, Japanom, Meksikom, Nigerijiom, Tahitijem i Urugvajem.

Ronaldo je učesnik četiri Mundijala i rekorder je ovog takmičenja sa 15 postignutih golova.

On je pomogao Brazilu da osvoji titulu na prvenstvu sveta u Japanu i Južnoj Koreji 2002, kada je dao oba gola u finalu protiv Nemačke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track