OPOZICIJA BOJKOTOVALA SKUPŠTINU PARTIZANA: Kako vas nije sramota, videćemo se na sudu!
Foto: Dado Đilas, Dragan Kadić

Novi haos u Humskoj

OPOZICIJA BOJKOTOVALA SKUPŠTINU PARTIZANA: Kako vas nije sramota, videćemo se na sudu!

Fudbal -

Hoćete sve funkcije, nastavljate agoniju, poručio Vučelićevoj opciji kandidat za predsednika Nenad Bjeković

Kandidat za predsednika Partizana Nenad Bjeković i njegova struja nisu se pojavili na jučerašnjem sastanku Skupštine kluba na kom je trebalo da bude izabran prvi čovek crno-belih!Oni su se na ovaj korak odlučili zbog, kako tvrde, brojnih nepravilnosti koje sprovodi aktuelno rukovodstvo s Miloradom Vučelićem i Milošem Vazurom na čelu. Tim povodom javnosti se obratio Bjeković, koji je istakao da sadašnja vlast po svaku cenu želi da zadrži svoje funkcije.

- Želimo da vas podsetimo na sve vaše zakulisne, nezakonite i prljave radnje koje ste činili od dana kada su predsednik i članovi Upravnog odbora podneli ostavke. Formirali ste radnu grupu sa zadatkom da u roku od 30 dana organizujete sednicu Skupštine kluba. Očigledno je da vam se svidelo da preuzmete sve ingerencije koje pripadaju drugim organima, odnosno predsedniku, Skupštini, Upravnom odboru, Disciplinskoj komisiji, kao i drugim organima Partizana, čime ste klub uveli u bezakonje. Bezočno i bez imalo stida i srama nastavljate agoniju našeg voljenog kluba, a sve zarad, sada smo uvereni, ličnih i sebičnih interesa pojedinaca - istakao je Bjeković.On je dodao da će borbu za predsednika kluba nastaviti kod pravosudnih organa.- Definitivno smo se opredelili da ne učestvujemo u radu ovakve Skupštine. Našu borbu za FK Partizan, a ne za lične funkcije, nastavljamo pred nadležnim državnim i sportskim organima, verujući da će pravosudni organi hitno reagovati i prekinuti ovu agoniju koja uništava ono što nam je sveto, ono što volimo - Partizan - zaključio je Bjeković.

Poslednja vestPROPALA SKUPŠTINA, NEMA KVORUMAKandidat za predsednika FK Partizan Milorad Vučelić juče je izašao pred 32 delegata i priznao da njegova struja nije uspela da dođe do kvoruma koji bi im omogućio izglasavanje nove uprave. - Skupština se odlaže. Prisutna su 32 delegata, nedostajao je još jedan. Nova će biti zakazana kad se steknu uslovi. Očekivali smo da će se pojaviti bivši predsednik Popović kako bi pročitao svoj izveštaj, ali nije - rekao je vidno ljut Milorad Vučelić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track