REAL LETI IZ KUPA: Kadiz odlučio da uloži žalbu!
Foto: Reuter

Kraljevi skupo plaćaju grešku

REAL LETI IZ KUPA: Kadiz odlučio da uloži žalbu!

Fudbal -
Predsednik Kadiza Manuel Viskaino potvrdio je danas da će taj fudbalski klub uložiti žalbu Fudbalskom savezu Španije (RFEF) na nastup igrača Real Madrida Denisa Čeriševa u Kupu kralja

"Situacija je zahtevala brzu odluku, a mi smo na sednici Upravnog odbra odlučili da uložimo žalbu RFEF na nastup Čeriševa.

U fudbalu moraju da postoje neka pravila, a mi ovakvu odluku donosimo teškog srca, jer imamo mnogo prijatelja u Realu", rekao je Viskaino, a prenose španske mediji.

Čerišev je prošle sezone kao pozajmljen igrač Viljareala dobio jedan meč suspenzije zbog tri žuta kartona, pa tako na sinoćnoj utakmici izmedju Kadiza i Real Madrida nije imao pravo nastupa, ali je i pored toga bio u startnih 11.

"Znam kakve posledice mogu biti. Niko me iz Madrida nije zvao. Pozvaću ih i saopštiti im našu odluku", rekao je Viskaino i dodao da je na RFEF da donese konačnu odluku na žalbu.

Real Madridu preti izbacivanje iz Kupa kralja zbog tog propusta, iako su sinoć na gostovanju u prvoj utakmici šesnaestine finala slavili sa 3:1.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track