SKANDAL TRESE SRPSKI FUDBAL Iz Partizana tvrde: Čelnici Vojvodine pretili da će pustiti Zvezdu!
Foto: Marina Lopičić

Regularnost na ispitu

SKANDAL TRESE SRPSKI FUDBAL Iz Partizana tvrde: Čelnici Vojvodine pretili da će pustiti Zvezdu!

Fudbal -

Čelnici Vojvodine su na utakmici 32. kola fudbalske Superlige Srbije u Humskoj protiv Partizana (1:0) pretili crno-belima da će pustiti Zvezdu, sa kojom se crno-beli bore za titulu.

Kako prenose beogradski mediji kada je rukovodstvo Novosađana ustalo u nameri da napusti Humsku, zbog pogrdnog skandiranja navijača crno-belih, jedan od čelnika kluba sa "Karađorđa" obratio se kolegama iz Partizana rečima:

- Zbog ovoga ćemo da pustimo Zvezdu u sledećem kolu!Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev, koji je i sam bio prisutan u svečanoj loži, je to i potvrdio. Na pitanje da li je tačno da je čelnik Vojvodine izgovorio te reči, odgovorio je:

- Jeste! Jedan od čelnika Vojvodine, znam kako čovek izgleda, ali mu ne znam funkciju, jer ne poznajem ljude iz novog rukovodstva, besno se okrenuo ka nama i rekao nam: "E, zbog ovoga ćemo da pustimo Zvezdu" - kazao je za Mondo Iliev.

Skandaloznu izjacu čelnika Vojvodine mogli su da čuju svi čelnici Partizana od Ivice Ilieva, do generalnog direktora Miloša Vazure, predsednika Milorada Vučelića, potpredsednika Vladimira Vuletića...

- Mi smo ostali zatečeni, šokirani. Bilo je jasno izrečeno i svi koji su bili u loži mogli su da čuju. Ima mnogo ljudi koji to mogu da potvrde, tačnije svi koji su bili - rekao je Iliev.

Mondo.rs

Bonus video

(KURIR TV) Grobari vređaju fudbalere Vojvodine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track