TRENER PARTIZANA PECNUO GROFA: Evo na šta je Nikolić podsetio Božovića posle derbija
Foto: Nebojša Mandić

Crno-beli slavili u večitom derbiju

TRENER PARTIZANA PECNUO GROFA: Evo na šta je Nikolić podsetio Božovića posle derbija

Fudbal -

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da pobeda nad Crvenom zvezdom mnogo znači njegovim fudbalerima, ali da je igra još daleko od onakve kakvu crno-beli treba da imaju.

"Ova pobeda nam mnogo znači. Ponoviću se ko zna koji put, sada je još bolji ambijent za ono što treba, a treba puno da radimo jer smo još daleko od Partizana kakav on treba da bude", rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.

Partizan je na svom stadionu golom Leonarda Souse u 89. minutu pobedio Zvezdu u devetom kolu Super lige Srbije.

"Zvezda jej imala kontrolu u prvom poluvremenu, a mi samo jednu dobru akciju. Vrlo anemično, nezainteresovano, loše poluvreme. U drugom smo, čini mi se, zaslužili taj jedan gol razlike i da je zasluženo došao u našu korist", kazao je Nikolić i dodao da igrači Partizana uživaju u utakmicama kada imaju pravu podršku.

Partizan je smanjio zaostatak na šest bodova za Zvezdom, a Nikolić je rekao da ima još mnogo da se igra do kraja prvenstva. Takodje, ponovo je kritikovao sistem takmičenja.

"Ima mnogo još da se igra, zaista. Ovaj čudan sistem takmičenja je po meni nepravedan i slažem se sa Božovićem kada je to u pitanju. Ali, podsetiću ga da je jedini protiv ovog sistema bio Partizan. Tada sam bio tu, ovo stvarno nema nikakve logike", rekao je Nikolić.

On je pohvalio igrače oba kluba, a posebno svoje.

"Na terenu je sve bilo fer, muški, kako treba da bude i korektno. Žao mi je ako je kolega iz Zvezde Miodrag Božović nečim pogodjen sa tribina na kraju utakmice. Šteta što to kvari lepu sliku", kazao je trener Partizana.

Partizan se pobedom približio vodećoj Zvezdi na šest bodova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track