(VIDEO) EMOTIVNA ISPOVEST SRPSKOG MESIJA: Evo šta je rekao Andrija Živković posle pobede nad Steauom
Foto: Saša Pavlić

Ne razmišlja o sledećem rivalu

(VIDEO) EMOTIVNA ISPOVEST SRPSKOG MESIJA: Evo šta je rekao Andrija Živković posle pobede nad Steauom

Fudbal -
Partizanov zlatni "orlić" priznao da se naježio kada je video Grobare, ali i obelodanio šta je trener Milinković rekao u poluvremenu

Fudbaler Partizana Andrija Živković večeras je po ko zna koji put dokazao da poseduje raskošan potencijal. Njegova minijatura "na petoparcu", kojom je doveo crno-bele u vođstvo od 3:2 protiv Steaue, praktično je označila prolazak srpskog prvaka u plej-of za Ligu šampiona.

Zlatni "orlić" je posle meča rekao.

"Fantastičan rezultat, neverovatno se osećamo. Sada više nema šta, još jedan korak i idemo u Ligu šampiona", u dahu je pričao supertalentovani 19-godišnjak.

"Na 1:2 je bilo zaista teško. Mislim da je to najgori osećaj u životu. činilo se da je prolaz daleko, ali kada znate da imate dobru ekipu, kada svako gine jedan za drugog i kada dovoljno veruješ, uspeh ne može da izostane".

Živkovićev gol predstavlja remek delo.

"Ovo mi je svakako najdraži gol u karijeri", priznao je Živković.

Partizan na žrebu za plej-of neće biti povlašćen.

"Ne razmišljamo o rivalu, ko god da dođe, nećemo ga potceniti. Puni smo samopouzdanja i nema razloga da sada stanemo"

Živković je obelodanio šta je trener Zoran Milinković rekao ekipi u poluvremenu.

"Rekao nam je samo da igramo kako znamo i da ćemo tako proći dalje".

Mladi fudbaler zahvalio se Grobarima.

"Imali smo neverovatnu podršku, video sam i transparent upućen meni, naježio sam se, to mi je bio veliki dodatni motiv", završio je Živković.

Bugarski napadač Valeri Božinov kazao je da je ekipa i pored promašenog penala nastavila da veruje, a da će i ubuduće preuzimati odgovornost za najstrože kazne.

"Sjajan je osećaj dobiti ovakvu utakmicu. Prvo poluvreme bilo je izuzetno teško, trener nas je podržao i rekao da verujemo u sebe. Ne znam šta mi je prošlo kroz glavu kada sam promašio penal, ali neko gore to sve gleda i možda je ovako i lepša pobeda. Navijači su verovali u nas i hvala im, oni su bili naš 12. igrač. I Mesi promaši penal, sve je to normalno, svima se to desi", rekao je Božinov.

http://www.youtube.com/watch?v=VB9hIqlahKo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track