(VIDEO) ŠOKIRANI BIŠEVAC ZA KURIR: Nisam odstranjen iz Lacija, idem u karantin sa ekipom
Foto: AP

Haos među nebeskoplavima

(VIDEO) ŠOKIRANI BIŠEVAC ZA KURIR: Nisam odstranjen iz Lacija, idem u karantin sa ekipom

Fudbal -
Fudbaleri Lacija doživeli su debakl u gradskom derbiju, Roma je pobedila 4:1.

Istina, nebeskoplavi imaju "zacementirano" mesto u sredini tabele, ne mogu u Evropu, a ne mogu ni da ispadnu. Ipak, navijači ne praštaju poraz, naročito ne tako ubedljiv, od najvećeg rivala.

Predsednik Klaudio Lotito primio je mnogo pretećih poruka, a navijači su ga sinoć čak jurili po jednom rimskom restoranu, prenose italijanski mediji.

Ceh je platio trener Stefano Pioli, koji je otpušten, a na njegovo mesto je postavljen Simone Inzagi, mlađi brat znatno popularnijeg Pipa. Simone je bez iskustva u vođenju seniorske ekipe, jer je do sada radio samo u omladinskom pogonu Lacija. Međutim, ionako će biti privremeno rešenje, do kraja sezone.

Kao mogući kandidati za novog trenera Lacija figuriraju Srbin Siniša Mihajlović, koji će se izvesno rastati s Milanom, bivši selektor Italije Ćezare Prandeli, zatim Valter Macari, pa Hrvat Ivan Jurić, koji je sa Krotoneom prvi u Seriji B, ali i dvojica nekadašnjih fudbalera Rome, Vićenco Monteča i Euzebio di Frančesko.

I ekipa će biti rekonstruisana na leto, to je izvesno.

Mediji na Apeninima su preneli i da su se od igrača na udaru prvi našli štoperi Milan Biševac i Vesli Hed. Navodno, Srbin i Holanđanin su izbačeni iz tima.

Međutim, Biševac je u izjavi za Kurir objasnio da to nije tačno.

"Nisam čitao italijanske medije danas, ali sam na vašem sajtu video da su prenesene informacije iz ovdašnjih medija. Šokiran sam. Upravo idem u karantin zajedno sa ostalim igračima i niko mi nije rekao da sam odstranjen iz tima", rekao je Milan Biševac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track