KAPITEN OSTAJE: Dragan Milosavljević se dogovorio sa Partizanom
Foto: Saša Pavlić

Lepo mu u Humskoj

KAPITEN OSTAJE: Dragan Milosavljević se dogovorio sa Partizanom

Košarka -
Crno-beli bi krajem oktobra, ili početkom novembra, trebalo da dobiju veliko pojačanje

Kapiten košarkaša Partizana Dragan Milosavljević produžiće ugovor i igrati za tim iz Humske još najmanje godinu dana, pošto je postignut dogovor o dinamici isplate zaostalih primanja i visini ugovora za narednu sezonu.

Prethodnih dana se dosta spekulisalo da su na relaciji Partizan - Milosavljević prekinute veze i da je srčani bek spreman da nastavi karijeru u inostranstvu, sa mogućim "prelaznim" periodom u ekipi Mege.

Međutim, ako je nesuglasica i bilo, one su otklonjene i crno-beli bi krajem oktobra, ili početkom novembra, trebalo da dobiju veliko pojačanje. Tada bi, naime, Dragan Milosavljević (25 godina, 198 cm) trebalo da se vrati na teren, nakon devet do deset meseci pauze zbog kidanja prednjeg ukrštenog ligamenta na utakmici Top 16 Evrolige protiv Makabija u Tel Avivu.

On je član Partizana od leta 2010, a u kolekciji trofeja ima četiri titule prvaka Srbije, dva šampionska prstena ABA lige i dva Kupa Koraća.

U Humsku 1 ovog leta je stigao samo Andreja Milutinović, a postoji velika želja da dođe i Slovenac Edo Murić, čime bi pozicije "dva" i "tri" bile popunjene.

Kurir sport / Mondo sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track