MAJSTORI, ZATRPAJTE KOŠ: Svaki poen na Kupu u Nišu vredeće 3 evra
Foto: ABA Liga

Motiv više

MAJSTORI, ZATRPAJTE KOŠ: Svaki poen na Kupu u Nišu vredeće 3 evra

Košarka -
Kompanija Telekom Srbija, jedan od sponzora Košarkaškog saveza Srbije, tokom završnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Nišu za svaki poen doniraće tri evra u dinarskoj protivvrednosti za humanitarne svrhe.

Kako se navodi u saopštenju, donacija je namenjena najmlađim Nišlijama, đacima i štićenicima sledećih ustanova: Specijalnoj školi “Bubanj”, Ustanovi socijalne zaštite centar “Mara”, Domu za decu bez roditeljskog staranja “Duško Radović” i Specijalnoj školi za osnovno i srednje obrazovanje “14. oktobar”.

"Na ovaj način, turnir koji nosi ime velikog čoveka i košarkaša Radivoja Koraća poslaće i humanu, ljudsku poruku o solidarnosti sa onima kojima je pomoć najpotrebnija. Telekom Srbija poziva sve Nišlije i ljubitelje košarke u halu Čair gde će, pored prilike da gledaju najbolje srpske klubove, moći da učestvuju i u brojnim zanimljivim košarkaškim igrama i tako osvoje mobilni telefon i druge nagrade namenjene najuspešnijima. Nadamo se da će strelci biti raspoloženi, pa pozivamo trenere i košarkaše da se igra na koš više" poručuju iz Telekoma.

Na završnom turniru Kupa Koraća, koji počinje u četvrtak, odigraće se sedam utakmica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track