TRENER ZVEZDE LUPIO ŠAKOM O STO I LJUTITO ODGOVORIO NA PITANJE NOVINARA: Dao bih vam predlog, kao drug...
Foto: Starsport

MILAN TOMIĆ OŠTAR

TRENER ZVEZDE LUPIO ŠAKOM O STO I LJUTITO ODGOVORIO NA PITANJE NOVINARA: Dao bih vam predlog, kao drug...

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da je utakmica protiv Andore u trećem kolu Evrokupa bila vrlo teška, ali i da je zadovoljan igrom svoje ekipe.

"Ovo je bila teška utakmica, kao što smo i očekivali. Košarkaši Andore su reagovali nakon poraza i ovo je dobra pobeda za nas, čestitam svojim momcima na igri i pobedi", rekao je Tomić novinarima u Beogradu.

Zvezda je u trećem kolu Evrokupa pobedila Andoru s 85:79, a Tomić je istakao da je nezadovoljan velikim brojem izgubljenih lopti.

"Zadovoljan sam pobedom i kolektivnom igrom, imali smo 20 asistencija, ali sam nezadovoljan izgubljenim loptama, naročito u završnici. Moji igrači su uvek ozbiljni i niko ne želi da napravi grešku, ali one se dešavaju", kazao je Tomić.

foto: Starsport©

Upitan da prokomentariše igru Alekse Radanova, Tomić je rekao da nikada ne želi da izdvaja bilo kog igrača. Usledio je buran odgovor trenera Zvezde, koji je čak i lupio šakom o sto uz reči "ne izdvajajte mi jednog igrača, mene zanima samo tim Crvene zvezde!".

"Dao bih vam predlog, kao drug. Ako treba da istaknem jednog igrača, to ću ja da vam istaknem. Da, Radanov je odigrao dobro u drugoj četvrtini, ali šta je bilo u trećoj? Prošlu je dobro odigrao Simanić, pre toga Regland, svaki put se neko istakne. Molim vas da mi ne izdvajate igrače. Mene zanima samo kako će da izgleda tim Crvene zvezde, jer ja ne želim u ovom timu da izdvajam nikoga, počevši od najiskusnijih do najmlađih", rekao je Tomić, koji je tom prilikom nekoliko puta lupio šakom o sto.

foto: Starsport

Trener košarkaša Andore Ibon Navaro rekao je da su poslednja tri minuta prvog poluvremena prelomila utakmicu.

"Odradili smo generalno dobar posao u ovoj utakmici, posebno u prvom poluvremenu. Ali, ubila su nas poslednja tri minuta prvog dela igre, to je znatno olakšalo posao Crvenoj zvezdi. Uspeli smo da se vratimo, ali to nije bilo dovoljno", rekao je Navaro.

On je takođe prokomentarisao i sastav Crvene zvezde i izneo svoja očekivanja.

"Oni imaju takav roster i takvog trenera, kao i ceo stručni štab, da mogu da napadnu Evrokup", kazao je Navaro.

kurir.rs / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track