DOK TI VOZIŠ TRAKTOR, JA LETIM HELIKOPTEROM: Vlade Divac pecnuo Peđu Stojakovića
Foto: Printscreen Instagram

HIT

DOK TI VOZIŠ TRAKTOR, JA LETIM HELIKOPTEROM: Vlade Divac pecnuo Peđu Stojakovića

Košarka -

Šaljivdžija Legendarni as zezao se s prijateljem nakon što je ovaj postavio fotografiju kako upravlja poljoprivrednom mašinom

Vlade Divac važi za najvećeg šaljivdžiju u istoriji Sakramento Kingsa, takav je bio kao igrač, a ništa se nije promenilo ni otkad je postao menadžer ekipe.

Ovoga puta njegova meta je stari prijatelj, nekad saigrač, a sada kolega u upravi kluba, Predrag Stojaković. Vlade je na Instagramu objavio kratak video na kome se vidi kako leti helikopterom.

- Dok Peđa provodi odmor u traktoru, ja se vozim sa stilom. Vidimo se uskoro! - poruka je legendarnog košarkaša uz haštag „Tibet“, što govori da se uputio na tu destinaciju.

foto: Profimedia

Divac je aludirao na fotografiju koju je nedavno postavio Peđa, gde na grčkom ostrvu Limnos upravlja poljoprivrednom mašinom.

- Ovo gradski momci ne mogu da razumeju - našalio se Stojaković.

Pre neko što je otišao na daleki put, Divac je sa suprugom Snežanom deo odmora proveo u Crnoj Gori, i to na Luštici. Menadžer Kingsa može da se opusti, pošto je završio ogroman posao što se tiče sastavljanja tima, doveo je jake igrače - Korija Džozefa, Trevora Arizu, Rišona Holmsa, Harisona Barnsa i Divejna Dedmona. Nema sumnje da će Sakramento imati još bolju sezoni da ovoga puta ne može da im izmakne plej-of.

Kobne karte

NATERAO BOBIJA DA IGRA U GAĆAMA

Divac je u vreme igračkih dana u Kingsima bio zadužen za dobru atmosferu, gotovo da nije bilo dana da na neki način ne nasamari saigrače. Njegove „žrtve“ bili su gotovo svi, posebno ako izgube igrajući karte. Tako je Bobi Džekson morao da igra na recepciji hotela u Njujorku samo u donjem vešu, a Džeroma Džejmsa je nagovorio da se kupa u kadi punoj leda.

foto: Profimedia

Kurir / Predrag Gajić

Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track