CRVENA ZVEZDA OBJAVILA CENE SEZONSKIH ULAZNICA: Popust uz potvrdu o vakcinaciji
Foto: Starsportphoto

Popularne cene

CRVENA ZVEZDA OBJAVILA CENE SEZONSKIH ULAZNICA: Popust uz potvrdu o vakcinaciji

Košarka -

Košarkaški klub Crvena zvezda prodaju sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2021/2022 počinje 6.09.2021. godine u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

Pored prodaje koja će trajati tokom meseca septembra na štandovima ispred sedišta kluba, svi zainteresovani biće u prilici da kupe sezonske ulaznice i online.

Klub se potrudio da za novu sezonu formira cene godišnjih ulaznica koje su primerene trenutku i vremenu pandemije virusa Covid 19 u kome živimo, uz brojne pogodnosti i popuste koje čekaju sve kupce sezonskih karata.

Crvena zvezda, navijači, ulaznice
foto: KK Crvena zvezda

Crvena zvezda je uz ogromnu pomoć svojih pristalica ostvario sve svoje takmičarske ciljeve u sezoni 2020/2021 i osvojio triplu krunu. Međutim, za najveću pobedu smatraju veru i poverenje koje su navijači imali kupovinom sezonskih ulaznica pre početka prethodne sezone u doba velike neizvesnosti izazvane pandemijom Covid 19, kada se nije znalo da li će se igrati košarka. Ta direktna pomoć mnogo je značila KK Crvena zvezda i omogućila je klubu da živi i funkcioniše u izuzetno teškim vremenima…

Zbog svega navedenog, svi kupci sezonskih ulaznica 30 u prošloj sezoni, BESPLATNO će moći da zamene svoje sezonske ulaznice za novu sezonu, dok je za kupce sezonskih ulaznica 10 i 20 predviđena odgovarajuća doplata za sezonsku ulaznicu u novoj sezoni.

KK Crvena zvezda je kao društveno-odgovoran klub koji se u doba pandemije Covid 19 pridržavao svih preporuka Republike Srbije, a sa željom da ima podršku na tribinama, takođe predvideo i brojne popuste za ostale kategorije i cene sezonskih ulaznica, koje su odgovarajuće i prilagođene vremenu pandemije Covid 19 u kojoj živimo već 18 meseci.

Klub je za svoje pristalice i sve kupce predvideo još jedno iznenađenje i poklon – a to je i besplatna članarina, uz dobijanje nove članske karte KK Crvena zvezda koju u novom sistemu članstva pokreće klub!

Takođe, vlasnike sezonskih ulaznica iz prošle sezone čeka još iznenađenja, o kojima će blagovremeno biti obavešteni.

U klubu smatraju da je ovo pravi način da se zahvale svima na velikom poverenju i podršci koju su imali u prethodnoj sezoni koja je po mnogo čemu bila jedna od najtežih i najizazovnijih u novijoj istoriji kluba!

Za sve one koji po prvi put žele da kupe sezonsku ulaznicu KK Crvena zvezda, na raspolaganju je 24 kategorije ulaznica sa vrlo pristupačnim cenama pred sezonu u kojoj će prvi tim igrati brojne velike utakmice u 4 takmičenja.

Podsećamo, Crvenu zvezdu očekuju utakmice Evrolige, ABA lige i domaćeg šampionata koje će klub igrati u “Štark Areni” i u hali “Aleksandar Nikolić”. Kklub već sada očekuje sigurnih 17 utakmica u Evroligi i 13 u ABA ligi (bez doigravanja) kao i završnica domaće Superlige.

"Ne smemo da zaboravimo da i u novu sezonu ulazimo sa pandemijom virusa Covid 19. Kao klub koji se pridržavao svih zdravstvenimh preporuka Republike Srbije, verujemo da svi oni koji su vakcinisani neće imati zabranu ulasku u dvorane u narednoj sezoni. Zato smo sa velikom željom da imamo podršku sa tribina pripremili posebne popuste za sve koji su se vakcinisali protiv virusa Covid 19 ili to žele da učine u narednom periodu! Podsećamo da nam je zdravlje svih naših građana na prvom mestu i upravo smo zbog toga smo posebnu pažnju i popuste usmerili ka tom segmentu prodaje sezonskih ulaznica.

Podsećamo da kupovinom sezonske ulaznice direktno pomažete svakodnevnom funkcionisanju kluba,a svako ko to želi može i donacijama da doprinese i pomogne klubu pred izuzetno tešku i zahtevnu sezonu u svakom smislu.

Crvena zvezda je Crvena zvezda samo sa navijačima na tribinama i zato čvrsto verujemo da zajedno u novoj sezoni uz Vašu podršku možemo do zacrtanih ciljeva!", ističu u klubu.

O svim detaljima prodaje, članstvu i donacijama klub će se oglasiti zvaničnim saopštenjima putem društvenih platformi i sajta kluba do početka zvanične prodaje sezonskih ulaznica.

Kompletan cenovnik sezonskih ulaznica sa svim popustima i kategorijama možete pogledati na sledećoj tabeli.

Crvena zvezda, navijači, ulaznice
foto: KK Crvena zvezda

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track