ČOVIĆ PROKOMENTARISAO POTEZ TRENERA PARTIZANA: Znam da Željko ima posebna osećanja za ime Vesna!
Foto: Pritnscreen

oglasio se

ČOVIĆ PROKOMENTARISAO POTEZ TRENERA PARTIZANA: Znam da Željko ima posebna osećanja za ime Vesna!

Košarka -

Prvi čovek Košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović, prokomentarisao je gest koji je trener Partizana Željko Obradović napravio na utakmice protiv FMP u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Trener crno-belih burno je reagovao u mementu kada je jedan deo navijača Partizana tokom meča skandirao uvrede na račun supruge Nebojše Čovića.

Vidno iznerviran, Željko je ustao sa klupe, okrenuo se ka tom delu tribina i jasno im stavio do znanja da prestanu sa vređanjem. Nakon toga više se nije čulo slično skandiranje.

Potez popularnog Žoca prokomentarisao je u emisiji "Jutro" na TV Prva Nebojša Čović:

"Juče je posledica prekjuče, a prekjuče je posledica unazad 10 godina. Svaki minut, svaki sat, svakih sedam dana, pa u krug, bave se diskreditacijom svega onoga što smo uradili. Prvo je urađen kukavički potez, Dalas Mur je to rekao, a ni ne zna o čemu se radi. On je priznao da je bio instruisan, jer je rekao 'kako su mu rekli to je mala Zvezda', a napravio je problem između tri kluba. Ko stoji iza toga, naravno – klub. To što je Željko uradio gestikulacijom je u redu. Gledao sam taj snimak i od spreda i od pozadi. Nekad je važno videti i lice tog čoveka. Znam da Željko ima posebna osećanja za ime Vesna", kaže Čović i dodaje:

"Nisam bio na utakmici, bio sam u Petrovaradinu na utakmici ŽKK Zvezda. Ali su objavili njihovi mediji da sam ja bio na utakmici. To nije bilo tačno i zvao sam da se to demantuje, što nije učinjeno. Ovo je bila smišljena provokacija pred 'večiti' derbi sledeće nedelje između Zvezde i Partizana. Radi se o iskompleksiranoj i bolesnoj budali, ali neću reći ime ko to radi i ko to smišlja. Mi smo partneri u regionalnoj ABA ligi, ali ako partner partnera vređa, onda to nije dobro. I Zvezda ima navijače, znate. Mi smo pobegli od politike, a za druge klubove to ne može da se kaže".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track