ŽELJKO OBRADOVIĆ OTKRIO UZROK PORAZA OD CEDEVITA OLIMPIJE: Izgubili smo meč zbog loše odbrane!
Foto: Starsport

KONFERENCIJA

ŽELJKO OBRADOVIĆ OTKRIO UZROK PORAZA OD CEDEVITA OLIMPIJE: Izgubili smo meč zbog loše odbrane!

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je večeras da je njegov tim poražen od Cedevite Olimpije jer odbrana nije bila na nivou koji je ekipa igrala u poslednje vreme.

Partizan je večeras kao domaćin poražen od Cedevite Olimpije sa 89:96, u 11. kolu regionalne ABA lige.

"Želeo bih da čestitam ekipi Cedevita Olimpije na zasluženoj pobedi. Mislim da su odigrali veoma dobro. U najavi utakmice sam rekao da se radi o timu koji je promenio roster i da igra napadački izvanredno, što su pokazali i večeras. Pre tri dana su odigrali izvanrednu utakmicu protiv Virtusa koju su izgubili u završnici, a igrali su praktično na isti način kao i večeras", izjavio je Obradović, a preneo klupski sajt.

Partizan, cedevita Olimpija
foto: Starsport

Trener crno-belih je rekao da su spoljni igrači Cedevite Olimpije kontrolisali meč, dok je njegov tim veoma loše odigrao u fazi odbrane.

"Njihovi spoljni igrači su kontrolisali utakmicu, pravili nam probleme prilikom prodora i izbacivanja lopti, tako da je to ono što je presudilo na ovoj utakmici. Ni približno nismo bili na nivou odbrane koju smo igrali u poslednje vreme, a pritom smo imali nesreću da igramo bez Kevina Pantera, dok u drugom poluvremenu nismo mogli da računamo na Balšu Koprivicu koji je povredio skočni zglob. Utakmica je izgubljena odbrambeno", rekao je Obradović.

Obradović je na kraju još jednom čestitao rivalu na pobedi, i zahvalio se publici na podršci.

"Još jednom čestitke Cedevita Olimpiji na pobedi i želeo bih da iskoristim priliku da se zahvalim navijačima na bodrenju tokom cele utakmice", izjavio je Obradović.

U narednom kolu ABA lige Partizan će gostovati Mornaru.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track