GROBARI DIVLJALI U ŠPANIJI, JEDAN NAVIJAČ UHAPŠEN! Navijači lomili stolice, šutirali ogradu - čak su i ljubili radnicu obezbeđenja
Foto: ABA liga j.t.d. 7 Dragana Stjepanović

NEDOLIČNO PONAŠANJE

GROBARI DIVLJALI U ŠPANIJI, JEDAN NAVIJAČ UHAPŠEN! Navijači lomili stolice, šutirali ogradu - čak su i ljubili radnicu obezbeđenja

Košarka -

Sinoćnji meč između Partizana i Baskonije bio je prava prava poslastica za sve ljubitelje košarke. Na parketu je bilo veoma uzbudljivo i neizvesno do samog kraja, međutim, sve je to ostalo u senci ružnih stvari koje su se dogodile van parketa.

Naime, igrala se poslednja deonica kada su dva navijača gostujućeg sastava režirala haos u Fernando Buesa Areni,.

BasetkNjuz piše da su navijači Partizana šutirali ogradu i sedišta, koja su tom prilikom oštećena.

Obezbeđenje je bilo primorano da odreaguje odmah, a tokom to sukoba, jedan od navijača je prišao jednoj od radnici obezbeđenja i tom prilikom je dva puta poljubio. Zbog toga su mu stavljene lisice na ruke, a na sud će izaći već danas.

Posle svega što se dogodilo, Baskonija je objavila zvanično saopštenje u kom je osudila nedolično ponašanje navijača Partizana.

- Saski Baskonija osuđuje incidente navijača Partizana tokom jučerašnjeg meča Evrolige u Buesa areni. Reakcija policije bila je hitna, preduzimajući odgovarajuće mere protiv nasilnika. Izražavamo punu podršku napadnutoj osobi i ponovo osuđujemo sve vrste nasilja. Ovakvom ponašanju nema mesta ni u sportu ni u bilo kojoj oblasti života - stoji u saopštenju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track