OVAKO IZGLEDA DOM OSTOJE MIJAILOVIĆA: Pogledajte SNIMKE iz drona! Predsednik Partizana živi u RAJU! VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram/biznisprice

raskoš

OVAKO IZGLEDA DOM OSTOJE MIJAILOVIĆA: Pogledajte SNIMKE iz drona! Predsednik Partizana živi u RAJU! VIDEO

Košarka -

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović u centru je pažnje ne samo sportske javnosti u Srbiji.

Mijailović je u emisiji "Dan sa milionerom" pričao o tome kako je biznis model implementirao u sportsku organizaciju. Osim tog dela, vlasnika OMR Grupe je govorio i o privatnom biznisu. Objasnio je kako je izgledao njegov put i kako mu izgleda život danas. "Ja sam uspeo da u sport umetnem tu notu biznisa. To su bila potrošačka udruženja, koja su dobijala isključivo i samo novac od države i koji su trošili bez da znaju i imaju osećaj kako je zaraditi novac. Sport je jako veliki biznis u celom svetu. Dakle, košarka nije profitabilan biznis, ali možemo da kažemo da jeste biznis", rekao je prvi čovek Partizana.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/biznisprice

U najavi emisije se može čuti i deo u kom govori da zašto je i kada shvatio koje su prednosti života na selu u odnosu na život u gradu. Ekipa emisije je bila na njegovom imanju, koje je snimljeno i iz drona, a Mijailović je pokazao neku drugu stranu svog života, koja inače nije dostupna javnosti.

"Prošlo je 30 godina otkako sam shvatio da je zapravo ovo privilegija, a ne živeti u gradu, na 40 stepeni u Beogradu i raditi svaki dan po 12 sati. To je bio prvi automobil koji sam ja kupio sa svoje 22, 23 godine" rekao je između ostalog Mijailović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track