Bjelica igrao i sa pet ličnih

Propust

Bjelica igrao i sa pet ličnih

Košarka -
Pošto od ove sezone na mečevima Evrolige ne postoji delegat, krivicu za ovaj prpust snosiće prvi sudija meča Italijan Gerino Kerbuh, koji je kao prvi delioc pravde dužan da pomoću semafora i zapisničara o tome vodi računa.

Ekipa Kahe Laborala doživela je poraz u četvrtom kolu košarkaške Evrolige. Izabranici trenera Duška Ivanovića izgubili su meč na svom terenu od Anadolu Efesa, posle ogromnog preokreta koji je stvorio istanbulski tim, dobivši drugo poluvreme sa 46:16.

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica odigrao je dobru utakmicu, iako je bio ispod nivoa koji je postavio u prethodnih nekoliko partija. Ipak, ono što je najzanimljivije u vezi sa Bjelicom na ovom meču je to što je puna dva minuta igrao sa svih pet ličnih grešaka. Očigledno da je došlo do tehničkog propusta sudijske trojke u kojoj je bio i srpski arbitar Milivoje Jovčić.

Pošto od ove sezone na mečevima Evrolige ne postoji delegat, već samo lice koje kontroliše tehničke detalje, krivicu za ovaj prpust snosiće prvi sudija meča Italijan Gerino Kerbuh, koji je kao prvi delioc pravde dužan da pomoću semafora i zapisničara o tome vodi računa.

http://www.youtube.com/watch?v=VAJW_5YiVC8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track