PARTIZAN: Račun je u blokadi, sačekajte sa uplatom pomoći

Finansijske muke

PARTIZAN: Račun je u blokadi, sačekajte sa uplatom pomoći

Košarka -
Od trenutka kada račun bude odblokiran, bićete blagovremeno obavešteni o načinu pomoći voljenom klubu, kaže se u saopštenju upućenom navijačima

Košarkaški klub Partizan nalazi se u veoma teškoj finansijskoj situaciji o čemu svedoči i podatak da su se angažovali navijači i svi kojima je crno-bela boja u srcu, kako bi pomogli u deblokadi računa. Ovim povodom klub iz Humske obratio se javnosti, pre svega navijačima Partizana, saopštenjem na zvaničnom sajtu koje prenosimo u celosti:

Dragi Partizanovci,

Košarkaški klub Partizan prolazi teške trenutke u svojoj blistavoj i bogatoj istoriji. Hvala vam što ste prepoznali da je klubu u ovom trenutku najpotrebnija podrška. Apel upućen preko glasila navijača i poštovalaca Partizana došao je u trenutku kada je račun kluba blokiran. Zahvaljujemo se svima koji su u skladu sa mogućnostima u prethodnih nekoliko dana pomogli Partizanu.

Uprava i administracija KK Partizan predano rade na pronalaženju rešenja za deblokadu računa i dogovor o reprogramiranju duga prema Poreskoj upravi. U nadi da će dogovor u najskorije vreme biti postignut, želimo da vas izvestimo da ćemo od trenutka deblokade jedinog računa preko kog poslujemo, i biti u mogućnosti da vas obavestimo na koji način ćete moći da pomognete klubu koji volite, za koga navijate i koji podržavate.

Povodom aktuelne situacije u kojoj se košarkaški klub iz Humske nalazi predsednik KK Partizan Predrag Danilović će se obratiti javnosti u sredu 26. juna na konferenciji za medije. Još jednom se zahvaljujemo svim Partizanovcima na podršci i od trenutka kada račun bude odblokiran, putem zvaničnog sajta bićete blagovremeno obavešteni o načinu pomoći voljenom klubu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track