DELIJE, PAŽNJA: Ovako ćete ući u Arenu i gledati meč sa Panatinaikosom
Foto: Saša Pavlić

Kapije se otvaraju u 17 časova

DELIJE, PAŽNJA: Ovako ćete ući u Arenu i gledati meč sa Panatinaikosom

Košarka -
Crvena zvezda dočekuje Panatinaikos u 10. kolu TOP 16 faze košarkaške Evrolige, a pred meč koji počinje u petak od 20 časova, srpski evroligaš je objavio proceduru ulaska u Kombank arenu.

Detaljno objašnjen raspored ulaza u "Kombank Areni" možete pogledati i na crtežu.

Ulazak za sve gledaoce koji imaju ulaznice (i sezonske ulaznice) za Tribinu B Nivo 400, Tribinu A Nivo 400 i Parter B, kao i dnevne ulaznice Tribina Sever Nivo 200, je sa platoa na severnoj strani iz ulice Bulevar Dr. Zoran Đinđić. Još od prilaska stepeništu, ogradama će biti definisani koridori koji će usmeravati gledaoce ka ulazima.

Ista procedura važi i za južni plato (ulazak sa strane autoputa). Na toj strani, ulazak je omogućen vlasnicima karata i sezonskih ulaznica) za tribinu C Nivo 400, Parter 4, srednji koridor predviđen je za ulazak gledalaca sa sezonskim ulaznicama za belu i plavu i ložu, kao i kupce dnevnih karata - loža. Vlasnici karata i sezonskih ulaznica za Tribinu D, usmeravaće se na ulaze i kontrole koji su pozicionirani desno na južnom platou.

Zbog izuzetno velikog interesovanja, klub moli sve vlasnike karata za utakmicu sa Panatinaikosom, da dođu ranije u "Komank Arenu" čije će kapije biti otvorene već od 17 časova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track