Vujošević: Sve će se ovo jednom lane zvati. Svako zlo ima svoj kraj!
Foto: Fonet

Trener Partizana posle incidenta sa navijačem Zvezde

Vujošević: Sve će se ovo jednom lane zvati. Svako zlo ima svoj kraj!

Košarka -
"Kada se utakmica završila, ja sam sačekao malo da prođu igrači Zvezde, video reakcije publike i krenuo ka svlačionici. Čovek mi se izdrao na uvo "ala k.....", i došlo je od gužve i razmene udaraca", opisao je Vujošević

BEOGRAD - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da su u plej-of seriji protiv Crvene zvezde došla do izražaja ograničenja njegove ekipe, a kazao je da se u tunelu pokoškao sa čovekom koji je jedan od vođa navijača suparničkog tima. "Moram da kažem da je ekipa koju vodim večeras igrala krajnje pošteno i dala svoj maksimum. Naravno, tim ima određene limite i oni se u ovakvoj seriji vide. Čestitam Zvezdi na plasmanu u finale i hteo bih da se zahvalim državi na velikoj pomoći koju je Partizan imao od nje u svim segmentima", rekao je Vujošević.

On je kazao da je posle novog gledanja subotnje utakmice došao do zaključka da su sva trojica sudija pomogla Zvezdi da pobedi u subotu, u utakmici koju je ocenio kao ključnu.

"Hvala publici na ogromnoj podršci i nadam se da će ona u nastavku sezone da bude prisutna", rekao je Vujošević. U javnosti je, međutim, u centar pažnje došao snimak na kome se vidi kako Vujošević sa nekim razmenjuje udarce u tunelu. "Već vidim da je krenula mašina laži...da sam udario Mirka Pavlovića. Ja njega nisam ni video. Hodnici su nešto što bi trebalo da bude obezbeđeno od prisustva bilo koga ko nije službeno lice. Zvezda je i juče dovela nekoliko vođa navijača i sprovela ih kroz hodnik u svlačionicu", rekao je Vujošević.

"Kada se utakmica završila, ja sam sačekao malo da prođđu igrači Zvezde, video reakcije publike i krenuo ka svlačionici. Čovek mi se izdrao na uvo "ala k.....", i došlo je od gužve i razmene udaraca. Kažu mi za tog čoveka da je jedan od vođa navijača Zvezde. Mlađan Šilobad je juče rekao Davoru Ristoviću da ne treba da dovode te ljude", opisao je Vujošević. "Tog čoveka je Žandarmerija odmah saslušala. Oni tačno znaju kako se zove. Ne znam zašto se podmeće Pavlović kao službeno lice. To je jedna od manifestacija sile koja je u sklopu mnogih drugih... Što kažu u Crnoj Gori, sve će se ovo jednom lane zvati. Svako zlo ima svoj kraj, treba to izdržati", rekao je Vujošević. Kapiten Dragan Milosavljević bio je promukao i kratko je čestitao rivalu na pobedu. "Hvala navijačima na ogromnoj podršci, kako večeras, tako i cele sezone. U sve tri izgubljene utakmice imali smo priključak, ali nismo uspeli da preokrenemo. Nažalost, izgubili smo. Lestitam Zvezdi na prolazu... Mora da se izdrži do kraja sezone. Svaki trofej je važan, naravno", rekao je Milosavljević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track