ZLATNI KIK BOKSER! Borilački spektakl u Smederevu!
Foto: Kik boks savez Srbije

prestižan turnir

ZLATNI KIK BOKSER! Borilački spektakl u Smederevu!

Ostali sportovi -

Povodom prestižnog kik boks turnira koji se u petak održava u Smederevu, Kik boks savez je upriličio konferenciju za novinare gde su predstavljeni učesnici ovog velikog kik boks spektakla.

Crveni i plavi ugao simbolično suprotstavljeni sa dve strane, borci koji jedni drugima upućuju mrke poglede, svi javno izmereni i potvrdili da mogu da učestvuju, bili su deo jedne prave sportske priredbe po svetskim standardima.

foto: Kik boks savez Srbije

Predsednik Kik boks saveza Srbije Srđan Bugarčić je napravio osvrt na 25 godina unazad kada su neki drugi šampioni osvajali statuu zlatnog kik boksera, a potpredsednik saveza Dejan Milosavljević, i sam osvajač statue zlatnog kik boksera, najavio je veliki spektakl u Smederevu.

Gost Beograda, koji je posle konferencije spakovao kofere i uputio se ka Smederevu, Rikardo Fernandez koji se bori za titulu svetskog profesionalnog prvaka protiv Nikole Stošića, kratko se obratio novinarima sa rečima da je u Smederevo došao po pojas i da ga ništa drugo ne zanima.

foto: Kik boks savez Srbije

Nikola Stošić, njegov protivnik, podelio je sa novinarima svoju nadu da će se, ispred publike svog rodnog grada Smedereva, opasati pojasom najboljeg na svetu.

Najbolji borci Srbije koji su u programu za profesionalnu titulu prvaka Srbije su predstavljeni novinarima i sučeljeni ispred šampionskog pojasa koji svi priželjkuju.

foto: Kik boks savez Srbije

Kik boks savez je, sledeći pravila WAKO PRO organizacije, pozvao dvoje neutralnih sudija koji će suditi sve borbe na turniru, Mikaelu Kovačovu i Marka Pakora, sudije sa najvišim zvanjima i iskustvom u sudijskoj organizaciji WAKO i WAKO PRO. Sudija u ringu biće Goran Šimurina a treći bodovni sudija biće naš najiskusniji internacionalni sudija Zoran Šimurina.

Turnir Zlatni kik bokser koji vraća stari sjaj i slavu, biće pred publikom u Smederevu u petak, 21.12. sa početkom u 19,30 časova.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track