KRVAVA PORODIČNA TRAGEDIJA U DOMU SLAVNOG RUSKOG ŠAMPIONA! Maloletni sin ZBOG LJUBOMORE nožem ubio majku, pa optužio starijeg brata za zločin! (VIDEO)
Foto: Printskrin / You Tube

UŽAS U RUSIJI

KRVAVA PORODIČNA TRAGEDIJA U DOMU SLAVNOG RUSKOG ŠAMPIONA! Maloletni sin ZBOG LJUBOMORE nožem ubio majku, pa optužio starijeg brata za zločin! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Javnost u Rusiji bila je u potpunom šoku kada se nedavno pojavila vest da se u porodici slavnog hokejaša Maksima Sokolova dogodilo stravično ubistvo.

U porodičnoj kući Sokolova nožem je ubijena Irina Maksimova, supruga čuvenog ruskog sportiste, a sada su u javnost počeli da izlaze detalji vezani za ovaj zločin.

Za ubistvo je osumnjičen mlađi sin Arsenij (15). On je prema rečima svedoka istrčao iz kuće i tražio pomoć, vikao je da je njegov stariji brat Maksim (18) ubija majku.

Međutim, istražitelji nisu poverovali u tu priču, već smatraju da je 15-godišnji Arsenij zadao smrtonosne udarce majci, a zatim ozbiljno ranio i svog starijeg brata, koji je sa ubodnim ranama završio u bolnici.

Ruski mediji navode da je motiv ovog gnusnog zločina najverovatnije - ljubomora!

Naime, stariji sin Maksim je od ranog detinjstva imao ozbiljnih zdravstvenih problema. Bolovao je od leukemije i duktori mu nisu davali šanse za dug život. Međutim, Maksim je uz veliku podršku roditelja uspeo da pobedi opaku bolest. To nije sve, čak je postao i profesionalni sportista - zaigrao je hokej.

Mlađi Arsenij je bio ljubomoran na brata koji je bio uspešniji od njega. Osećao se zapostavljeno od strane roditelja, posebno majke. U njemu se probudio bes i u naletu ljubomore je nasrnuo na majku.

Ipak, neki porodični prijatelji smatraju da je možda maloletni Arsenij u pravu, da je Maksim ubio majku, a zatim pokušao samoubistvo. Navodno, on je u poslednje vreme imao neke ispade agresivnog ponašanja.

Slavni hokejaš Maksim Sokolov još nije dao komentare o mogućim uzrocima krvave drame koja se dogodila u njegovoj porodici.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track