Strelci zadovoljni uslovima u Londonu

Prvi utisci iz Londona

Strelci zadovoljni uslovima u Londonu

Ostali sportovi -
Već prvog takmičarskog dana, u subotu, na strelište izlaze Andrea Arsović i Ivana Maksimović u disciplini vazdušna puška, kao i Andrija Zlatić i Damir Mikec u disciplini vazdušni pištolj

Sedmostruka učesnica Olimpijskih igara, srpska reprezentativka u streljaštvu Jasna Šekarić, izjavila je da joj se olimpijsko selo dopada, iako je manje od drugih u kojima je boravila.

"Nismo još videli sve, ali ovo što smo obišli mi se dopada. Najveći deo dana provodimo na treninzima, jer smo zbog toga ovde. Moje takmičenje se završava 1. avgusta i tada ću sigurno imati vremena da obiđem i druga borilišta", rekla je Jasna Šekarić.

Njena reprezentativna koleginica Zorana Arunović je izjavila da joj olimpijsko strelište nije ostalo u lepom sećanju posle Svetskog kupa u aprilu.

"Sada su organizatori ispravili neke nedostatke na koje smo im ukazali i uslovi za pucanje su mnogo bolji. Nadam se da će nas i vreme poslužiti", rekla je Zorana Arunović.

Strelci su prvi sportisti iz Srbije koji su stigli u olimpijsko selo u Londonu, navodi Olimpijski komitet Srbije.

Pored Jasne Šekarić i Zorane Arunović, u timu su Bobana Veličković, Andrea Arsović, Ivana Maksimović, Andrija Zlatić, Nemanja Mirosavljev i Damir Mikec.

Oni redovno treniraju i pripremaju se da budu prvi članovi Olimpijskog tima Srbije koji će nastupiti u Londonu.

Već prvog takmičarskog dana, u subotu, na strelište izlaze Andrea Arsović i Ivana Maksimović u disciplini vazdušna puška, kao i Andrija Zlatić i Damir Mikec u disciplini vazdušni pištolj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track