MOĆAN I OPASAN: Među tri najopasnija kriminalca u Španiji je SIN ČUVENOG SRPSKOG FUDBALERA!
Foto: Printscreen YouTube

šokantno

MOĆAN I OPASAN: Među tri najopasnija kriminalca u Španiji je SIN ČUVENOG SRPSKOG FUDBALERA!

Ostali sportovi -

Stefan Milojević uhapšen je u januaru zbog sumnje da je bio na čelu bajkerske bande koja je dilovala drogu na Palma de Majorki

MMA borac i bivši fudbaler Stefan Milojević, sin fudbalera Gorana Milojevića i bratanac Vladana Milojevića, bivšeg trenera FK Crvena zvezda, proglašen je za najopasnijeg kriminalca u Španiji!

Kako se navodi u dokumentarcu medijske kuće DMAX, Milojević je svrstan među top tri na neslavnoj listi kriminalaca, a pored njega su se na toj listi našli i jedan neonacista i narko-bos.

- Sin srpskog fudbalera označen je kao osoba koja se nalazi na čelu bajkerske bande Junajted tribjuns, koja je poznata po dilovanju droge, nasilju, razbojništvima... Grupa je označena kao jako moćna i jako opasna. Policija je duže vreme pratila članove bande, a hapšenje je izvedeno krajnje oprezno - objašnjeno je, između ostalog, u dokumentarcu, u kome je prikazana i akcija hapšenja Stefana Milojevića.

Drogu prodavali svetskom džet-setu

Sumnja se da je Milojević sa svojom bandom na Majorki prodavao drogu svetskom džet-setu.

- Oni su obezbeđivali klubove u koje dolazi svetska elita. Takođe, sumnja se i da su nameravali da svoj posao prebace i u Srbiju, a glavna veza između njih i naših selebritija bio je muškarac iz estradnih krugova - podseća izvor na detalje iz istrage.

Podsetimo, njemu su lisice stavljene u januaru na Palma de Majorki zbog sumnje da je zajedno sa svojom bandom dilovao narkotike po tamošnjim noćnim klubovima i bordelima, u kojima su radili i kao obezbeđenje.

Milojević uhapšen u januaru
Milojević uhapšen u januaru foto: Privatna Arhiva

- Milojević je uhapšen u luksuznom stanu, a kada je policija upala, bio je sa devojkom. Staloženo je razgovarao sa policajcima koji su mu postavljali pitanja. Rekao je da govori engleski, pa su na tom jeziku komunicirali - prepričava izvor sadržaj dokumentarca i nastavlja:

- U trenutku hapšenja na sebi je imao majicu sa grbom koji podseća na srpski grb. Tokom pretresa Milojevićevog stana, koji je takođe prikazan u dokumentarcu, policija je našla veliku svotu novca, drogu, ali i nekoliko policijskih znački i uniformi.

POGLEDAJTE AKCIJU HAPŠENJA

Kako je Kurir ranije pisao, bajkerska banda, na čijem je čelu navodno Milojević, važila je za jako surovu i poznati su bili po čestim obračunima sa konkurentima.

- Oni su čak oblačili policijske uniforme i glumili policajce kako bi otimali drogu drugim bandama i prodavali je kao svoju. Njih su se svi plašili - ispričao je ranije izvor.

Kurir.rs/ Jelena Ivić

Foto: Privatna arhiva, printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track