Najnovije vesti

ZATEKAO VERENICU KAKO ORALNO ZADOVOLJAVA NJEGOVOG SAIGRAČA! Pao mu mrak na oči: Napravio incident, pa gotovo ISKRVARIO NA SMRT!
Foto: Printscreen/Instagram

KAKAV ŠOK

ZATEKAO VERENICU KAKO ORALNO ZADOVOLJAVA NJEGOVOG SAIGRAČA! Pao mu mrak na oči: Napravio incident, pa gotovo ISKRVARIO NA SMRT!

Ostali sportovi

Čuveni ragbista Majkl Liča umalo nije iskrvario na smrt, pošto je šakom razbio prozor kada je video svoju verenicu Karu Čilderhaus kako oralno zadovoljava njegovog saigrača Adama Eliota.

Incident se dogodio 2021. godine u kući NRL zvezde. Bivši reprezentativac Libije te večeri popio previše i zaspao u sobi. U ranim jutarnim satima je ustao i video u bašti svoju tadašnju verenicu Karu kako ga vara sa drugom iz tima.

Od šokantnog prizora izgubio je razum i u naletu besa snažno je rukom udario u staklo na ulaznim vratima. Izgubio je 2,5 litra krvi i gotovo iskrvario na smrt.

Ragbista je optužen za porodično nasilje i slučaj je završio na sudu.

"Nisam mogao da izbacim iz glave sliku moje verenice koja upražnjava oralni odnos sa mojim najboljim prijateljem", opisao je Liča u petak na sudu ovaj incident.

Jedna svedokinja je čula te noći muškarca koji je vikao: "Je*eno ću je ubiti!"

Liča konstantno tvrdio da nije napao bivšu verenicu. Na kraju su optužbe protiv njega odbačene, jer je Kara odbila da svedoči protiv njega.

Njegov bivši prijatelj, inače igrač Kanbera Rajdersa Adam Eliot, potvrdio je njegovu verziju priče.

Eliot je otkrio da je bio 12 sati u kući saigrača i da je Liča rekao verenici: "Šta to, dođavola, radiš?" Nakon toga se vratio u kuću i razbio staklo.

Liča je srećan jer je istina konačno izašla na videlo.

"Sada samo želim da ostavim sve iza sebe i nastavim sa svojim životom", rekao je ragbista.

Bivši libanski reprezentativac, koji je odigrao više od 100 utakmica NRl-a, zbog povrede je morao da završi karijeru.

Kurir sport/Miror

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja