ISPUNILI ŽELJE MALIŠANIMA: Goran Dželatović i Miodrag Dragićević obradovali mališane iz Kragujevca! VIDEO
Foto: Privatna arhiva

LEPO

ISPUNILI ŽELJE MALIŠANIMA: Goran Dželatović i Miodrag Dragićević obradovali mališane iz Kragujevca! VIDEO

Fudbal -

Zahvaljujući jednom od najpoznatijih bodigardova Goranu Dželatoviću Ajkuli, osamdesetoro dece iz Kragujevca i fudbalskog kluba Spartak imalo je priliku da poseti stadion FK Crvene Zvezde i da upoznaju glumca Miodraga Dragičevića.

Svi zajedno obišli su Muzej FK Crvena Zvezda - gde su naučili nešto novo o njihovom omiljenom klubu, imali priliku da pogledaju postignuća, istoriju i trofeje ovog kluba, ali i da se druže sa Ajkulom i Mišom.

Goran Dželatović Ajkula nije mogao da sakrije sreću, nakon što je deci iz Kragujevca ispunio želje:

- Predivan je osećaj. Nisam očekivao da će deca biti toliko zahvalna - ali ni ovoliki broj dece. Ispunili su mi dan i ovaj dolazak u Beograd. Deca su Mišu i mene izazvala na fudbalski meč u Kragujevcu - tako da sad moram da smislim odličan tim i da se dobro pripremimo za taj meč!

1 / 5 Foto: Privatna arhiva

Miodrag Dragičević istako je koliko mu znači podrška najmlaðe publike:

- Mnogo mi znači podrška dece jer su oni najiskrenija publika. Zbog toga je teško igrati dečije predstave - jer deca imaju iskrenu radost, lepotu života i naivnost. Srećan sam što sam imao priliku da usrećim ove mališane i to baš na Marakani.

U znak zahvalnosti, deca su Dželatoviću pripremila dres njihovog kluba na kome piše: “Ajkula”, dok je Goran deci poklonio fudbalske lopte šampion lige - čije ċe se finale ove godine održati u Londonu, kao i crveno-bele markere za sve one koje treniraju u FK Spartak u Kragujevcu.

01:08

Obradovali decu iz Kragujevca

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track