(KURIR TV) EKSKLUZIVNO NIKOLA RAĐEN ZA KURIR: Kao da sam se ponovo rodio!
Foto: Dado Đilas

Vaterpolista o smanjenju suspenzije

(KURIR TV) EKSKLUZIVNO NIKOLA RAĐEN ZA KURIR: Kao da sam se ponovo rodio!

Ostali sportovi -

Konačno se obistinilo ono što sam sanjao, život ide dalje i sad me čekaju slatke muke. Stiže vreme kad ću tražiti klub, kaže trofejni vaterpolista

Srpski vaterpolista Nikola Rađen ekskluzivno za Kurir otkrio je kako se osećao kad mu je stigla vest da mu je usvojena žalba i da je kazna sa prvobitne četiri godine nebavljenja sportom prepolovljena.

- Vest me je sačekala u kancelariji Vindsporta, gde sam radio na novom projektu u vezi s našim klijentima sportistima, koji su potpisali ugovor sa nama. Video sam poziv advokata, javio se i, zbog situacije u kojoj sam se nalazio i posla koji sam imao, samo sam ga pitao šta se dešava u vezi sa suspenzijom i dobio odgovor da ima dobre vesti - kaže nam Rađen i nastavlja:Čekam 17. Februar- U tom trenutku sam se baš mnogo obradovao. Ono čemu sam se nadao, obistinilo se! Drago mi je što ću 17. februara moći da nastavim karijeru i da ponovo skočim u bazen. Priželjkivao sam ovakvu odluku, ne samo ja već i meni bliski ljudi. Kao da sam se ponovo rodio, život konačno ide dalje i pripremam se za to. Nisam bežao od sporta, a sada ću opet biti u bazenu.

Naš trofejni igrač otkriva i kako je funkcionisao van bazena od momenta kad je kažnjen do dana kad je saznao da neće morati da čeka četiri godine.Učio zanat- Period koji je iza mene iskoristio sam za posao u kojem sam se pronašao i kojim ću se baviti nakon završetka vaterpolo karijere, polako učim i upoznajem se s njim. Mnogo su mi pomogli ljudi iz Vinda, čiji sam bio klijent, a sad sam, mogu reći, postao partner. Drago mi je zbog toga i jednog dana me sigurno taj posao čeka i radujem mu se. Dobro sam iskoristio ovaj period.

Nikola Rađen, Foto: Marina Lopičić
Nikola Rađen, Foto: Marina Lopičić

Uobičajena proceduraZanimalo nas je i na koji način Nikola Rađen zamišlja taj 17. februar 2017. godine, dan kad će mu konačno isteći suspenzija i kad će i zvanično moći da se vrati vaterpolu, odnosno kako će provesti noć pred uskakanje u bazen.- Iskreno, sad idu slatke muke, vreme u kom tražim klub u kom ću nastaviti karijeru. Tri meseca pre isteka kazne imam mogućnost da treniram s ekipom koja me angažuje, što je veoma dobra stvar. Zbog toga se nadam da ću tu noć i taj dan provesti onako sportski, očekujući utakmicu i pripremajući se za utakmicu ili trening. Uobičajene stvari koje sam i ranije radio.

POČINJEMO U JULU Čuveni vaterpolista pisaće za nas i za vasNIKOLA POSTAJE KOLUMNISTA KURIRARedakcija Kurira od juče je bogatija za još jednog spoljnog saradnika pošto se s kompanijom „Vind komjunikejšen“, u kojoj radi Nikola Rađen, dogovorila da proslavljeni vaterpolista bude kolumnista našeg i vašeg dnevnog lista.Rađen će od narednog meseca redovno pisati o svom viđenju aktuelnih događanja kod nas i u svetu, i ne sumnjamo da će ova saradnja biti veoma uspešna i dugotrajna na obostrano zadovoljstvo. I, naravno, na zadovoljstvo čitalačke publike, zbog koje sve ovo i radimo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track