ANA OPČINILA SVETSKE MEDIJE: Ivanovićeva proglašena za najseksepilniju teniserku!
Foto: Profimedia

Srpkinja po izgledu nadmašila čak i Mariju Šarapovu

ANA OPČINILA SVETSKE MEDIJE: Ivanovićeva proglašena za najseksepilniju teniserku!

Tenis -
Naša lepotica juče napunila 28 godina i ujedno dobila prestižno priznanje. Tako je posle pet godina uspela da savlada Ruskinju

Za rođendan titula - najseksepilnije. Ana Ivanović juče je napunila 28 godina, a pored poklona dobila je i novo priznanje na račun svog izgleda.Prema pisanju britanskog Mirora, srpska teniserka proglašena je za najseksi teniserku sveta! Ana je uspela da pobedi petostruku šampionsku u ovoj kategoriji Mariju Šarapovu i dođe do vrednog priznanja. Ivanovića je osvojila 24 odsto glasova, što je za tri procenta više od drugoplasirane ruske teniserke. Treće mesto osvojila je Eženi Bušar, mlada kanadska igračica. Zanimljivo je da se među deset najboljih, doduše sa dva i četiri odsto glasova, nalaze Kvitova i Radvanjska.

Osnivač „Viktorija Milana“, koji je proglasio Anu za najseksi, Sigurd Vedal biranim rečima pričao je o prelepoj Srpkinji.- Lako je vidite zašto je najbolja, poseduje talenat, harizmu i lepo izgleda. Sve to zajedno daje vrlo seksi kombinaciju - stoji u obrazloženju titule.Ivanovićeva je juče bila tema broj jedan na Ostrvu. Englezi su oduševljeni njenim stajlingom na prazničnoj žurki fudbalera Mančestera, gde je Ana bila s dečkom Bastijanom Švajnštajgerom.(M. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track