DIREKTOR KUĆE SLAVNIH OBJASNIO: Nadal i Federer su dominirali jer nije bilo NOVAKA!
Foto: Profimedia

JASNO KAO DAN

DIREKTOR KUĆE SLAVNIH OBJASNIO: Nadal i Federer su dominirali jer nije bilo NOVAKA!

Tenis -

Direktor teniske “Kuće slavnih” Tod Martin smatra da su Rodžer Federer i Rafael Nadal zahvaljujući odsustvu Novaka Đokovića dominirali "belim sportom".

Novak je zbog neugodne povrede lakta šest meseci bio van terena. Vratio se na Australijan openu, ali je odmah shvatio da povreda nije prošlost. Usledila je nova pauza zbog operacije lakta... Vratio se brže nego što se očekivalo... Gubio je na startu Indijan Velsa i Majamija od anonimusa, nije se se proslavio ni na uvodnim turnirima na šljaci i svi su mislili da je njegovo vreme definitivno prošlo. Međutim, osvajanjem Vimbldona je pokazao da se vraća u vrh svetskog tenisa.

"Mislim da je vrlo važno za sport da se treći deo te elitne grupe Nadal, Federer i Đoković vratio na vrh. Naravno, Rodžer Federer i Rafael Nadal su imali nekoliko neverovatnih godina, ali to se desilo u odsustvu momka koji je osvojio titule na sva četiri grend slem turnira", rekao je Tod Martin.

Nekadašnji američki teniser koji je u karijeri osvojio pet titula nije iznenađen povratkom srpskog asa.

"Lepo je videti da se Novak vratio. Iskreno, to za mene nije iznenađenje, trenirao sam ga. Mislim da je njegova dominacija, kada je dobro, jednostavno spektakularna. Mislim da je najveći talenat u igri i ako može da telo i glavu održi na pravom putu pokazaće koliko je opasan", jasan je Martin.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track