BILA JE PRED OLTAROM, A ONDA JE USLEDIO ŠOKANTAN RASKID: Marija Šarapova je trebalo da se uda za Srbina, a evo ko je ON
Foto: Profimedia

DALJINA IH RAZDVOJILA

BILA JE PRED OLTAROM, A ONDA JE USLEDIO ŠOKANTAN RASKID: Marija Šarapova je trebalo da se uda za Srbina, a evo ko je ON

Tenis -

Ruska teniserka Marija Šarapova pre osam godina raskinula je vezu sa Srbinom Sašom Vujačićem u trenutku kada su mnogi očekivali da oni svoju ljubav krunišu brakom.

Romansa jedne od najlepših teniserki sveta i Beograđanina počela je 2010. godine, a prema saznanjima svetskih medija svadba je bila zakazana za 10. novembar 2012. godine.

foto: Profimedia

Sudbonosno "da" trebali su da izgovore u Istanbulu, a onda je krajem leta kao grom iz vedra neba sevnula informacija da je ovaj par raskinuo!

foto: Profimedia

Novinari iz Italije su preko izvora bliskom Vujačiću saznali i razloge raskida a to su bile navodno, sportske obaveze, odnosno brojna putovanja širom sveta zbog kojih su se viđali retko.

foto: Profimedia

"Gledala sam na televiziji svadbu princa Vilijama i Kejt Midlton, koja je privukla pažnju miliona ljudi. Meni se dopala mladina venčanica. Ipak, naše venčanje neće biti ni približno tako grandiozno kao u britanskoj kraljevskoj porodici. Održaće se u najužem krugu ljudi", objasnila je Šarapova koju su mnogi već tada videli pred oltarom, a onda je Ruskinja demantovala da će se udati u skorije vreme.

foto: Profimedia

Vujačić je slovenački košarkaš koji je karijeru počeo u Italiji, u Snajderu iz Udina, a onda je 2004. otišao u NBA, u tim Los Anđeles Lejkersa koji su ga te godine na draftu izabrali u prvom krugu kao 27. pika.

Šest sezona je nastupao za Lejkerse, osvojio sa njima dva šampionska prstena NBA lige, a onda je sa povremenim pauzama, kada se vraćao u Evropu, nastupao i za Nju Džersi, Kliperse, a potom i za Njujork.

foto: AP

Igrao je i za Efes, Veneciju, Laboral Kuću i Istanbul, a 2017. i za ekipu iz Torina.

Sašin otac bio je srpski košarkaški trener Vaso Vujačić.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track