03:47

NOLETA SMO ISPRATILI UZ OVU PESMU: Srbin iz Melburna objasnio kako je izgledala deportacija Đokovića

DA SE NAJEŽIŠ!

NOLETA SMO ISPRATILI UZ OVU PESMU! Srbin iz Melburna opisao kako je izgledala deportacija VODILI GA KAO NAJVEĆEG KRIMINALCA

Tenis -

Slobodan Benđo, vođa Srba u Australiji, istakao je da je naša zajednica u toj državi razočarana odlukom da se Novak Đoković deportuje iz Australije.

Kada je stigla vest da je trojica sudija odličila da Novak ne igra na Australijan openu i da će morati da napusti državu, Srbi okupljeni da pruže podršku Noletu počeli su da pevaju.

Slobodan Benđo
foto: Kurir televizija

- Srbi su me iznenadili juče kada je stigla vest. Sve kamere sveta su bile uperene u nas, mi smo počeli da pevamo "Tamo daleko". Toliko nam je bilo teško, ali smo uspeli da ih zbunimo. Naš narod je sačuvao taj duh. Nismo očekivali da će veće trojice sudija da donese potpuno suprotnu odluku. naša zajednica potpuno bojotuje AO i razočarani su u vlast. Ovde su mediji pripremali javno mnjenje, a Australijanci su većinski bili za to da se on deportuje, ogromna negativna energija bila je usmerena na nas - istakao je Benđo.

Slobodan Benđo
foto: Kurir televizija

On je dodao i da su Novaka deportovali kao najobičnijeg kriminalca, u pratnji policije.

- Vidim da se karte prodaju, razoičaranje je ogromno, ima dosta ljudi koji planiraju da se vrate u Srbiju. Svakako, život ide dalje. Nismo očekivali ovakvu odluku, pogotovo posle odluke sudije Kelija. Sinoć sam otišao da ispratim Novaka, on je deportovan kao najobičniji kriminalac u pratnji policije - kaže Slobodan Benđo, vođa Srba u Australiji.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

08:33

Vuk Brajović o trenutnim dešavanjima koje Novak proživljava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track