POJAVIO SE JOŠ JEDAN SNIMAK ĐOKOVIĆA IZ CRNE GORE! Novak nekoliko puta ŠOKIRAO Crnogorce, evo šta je radio dok je na odmoru VIDEO
Foto: Starsport

nema pauze

POJAVIO SE JOŠ JEDAN SNIMAK ĐOKOVIĆA IZ CRNE GORE! Novak nekoliko puta ŠOKIRAO Crnogorce, evo šta je radio dok je na odmoru VIDEO

Tenis -

Najbolji teniser sveta je nekoliko dana proveo u Crnoj Gori...

Đoković je nekoliko puta šokirao stanovnike Tivta svojom pojavom, o čemu je pisao "Radio Tivat" koji je i objavio nekoliko video snimaka sa ulica tog grada.

Na jednom od njih se vidi kako Đoković koristi sunčan dan kako bi održao formu.

Novak je "uhvaćen" dok trči u društvu jednog člana tima.

Podsetimo, Đoković je uhvaćen kako vreme provodi na šetalištu u Tivtu gde ga je čuvala gomila obezbeđenja, a posetio je i manastir Ostrog.

Đoković je, posle drame u Melburnu, preko Dubaija, stigao baš u glavni grad Srbije gde su ga čekale brojne novinarske ekipe i navijači, međutim, na aerodromu nije mogao niko da mu priđe. Sačekao ga je najmlađi brat Đorđe, odakle su kolima zajedno otišli kući.

Novak je nekoliko dana bio u Srbiji, ali se samo jednom pojavio u javnosti, i to u crkvi na Kalemegdanu. On je odlučan je u nameri da ostane u ilegali dok traje Australijan open kako ne bi svojim kolegama "smetao" i kako ne bi skretao pažnju na sebe sa tenisa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track