OTAC SRPSKE TENISKE SENZACIJE ZA KURIR TV: Da nije bilo prekida, Natalija bi dobila meč! Posle poraza je rekla samo JEDNO
Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia, Kurir Televizija

vimbldon

OTAC SRPSKE TENISKE SENZACIJE ZA KURIR TV: Da nije bilo prekida, Natalija bi dobila meč! Posle poraza je rekla samo JEDNO

Tenis -

Za Nišlijku Nataliju Stevanović navijala je cela Srbija, a mnogi su tek sada, kada je pobeđivala na Vimbldonu, čuli za nju. I Niš je svim srcem bio uz mladu teniserku, koja je bila najveće iznenađenje u ženskoj konkurenciji, i eliminisana u trećem kolu.

Njeno uporno treniranje se isplatilo, a o svemu onome što se dešavalo prethodnih dana na Vimbldonu, govorio je Natalijin otac Đorđe Kostić, koji je bio i njen prvi trener.

Đorđe Kostić
foto: Kurir televizija

- Posle poraze je rekla samo vrlo kratko "idemo dalje" ništa više. Ona je tip koji je veliki borac kojeg ovo nije iznenadilo, ali je isto prezadovoljna svojim uspehom. Niz godina je oko 200. mesta i sada je došao taj proboj zbog koga je mnogo srećnija nego što je na Vimbldonu ušla među 32 najbolje. Normalno je da je to baš lepo i za nas kao porodicu, da se svi mnogo radujemo, ali tenis je takav sport da se to već sutra zaboravlja i da idemo dalje. Ona mora da dalje učestvuje na turnirima pa ćemo videti - rekao je Kostić.

02:33

Natalija

- Ovaj minut koji je dočekala sada, ona već dugo čeka taj minut. Bila je spremna već godinu i po dana. U tenisu treba i mnogo sreće i što se tiče žreba. Međutim, ovaj žreb i nije baš bio nešto srećan. Pliskova prvo kolo, drugo kolo ajde Nemica, ali u trećem kolu Kvitova koja je nažalost već dva puta to osvajala. Imala je tu meč, skoro dobijen. Da nije bilo prekida, ne znamo, nismo mi u to sigurni, ali bih voleo da se nastavilo i da je bilo onako - rekao je Kostić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:20

ĐOKOVIĆ NA KORAK DO NAJVEĆEG IGRAČA U ISTORIJI TENISA! Analitičar: Uprkos povredi juče je demonstrirao TOTALNI TENIS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track