NOVAK SE ODUŠEVIO KADA JE UGLEDAO NJEGA! Đoković sreo bivšeg trenera, pa ga IZGRLIO kao najrođenijeg - o ovom susretu bruji svet!
Foto: Printscreen/Youtube

ao

NOVAK SE ODUŠEVIO KADA JE UGLEDAO NJEGA! Đoković sreo bivšeg trenera, pa ga IZGRLIO kao najrođenijeg - o ovom susretu bruji svet!

Tenis -

Novak Đoković je uspeo da posle mnogo muke i četiri sata igre prođe u drugo kolo Australijan opena tako što je savladao Dina Prižmića u četiri seta. Nahvalio je mladog Hrvata posle duela i pozvao je publiku da mu aplaudira, a onda se obratio jednom posebnom gostu na tribinama.

Videli smo da je meč pratio višestruki grend slem osvajač, bivši svetski broj jedan i nekadašnji trener Novaka Đokovića Andre Agasi, a kada je Džim Kurijer pozvao Novaka da mu se obrati lice najboljeg tenisera ikada se razvilo u osmeh. Bio je oduševljen što vidi svog velikog prijatelja na tribinama.

"Mnogo ti hvala što si bio, nisam te video godinama", počeo je Novak, pa nastavio: "Zapravo, bilo je 4:0 i pogodio sam forhend-viner, a onda sam te primetio. Pomislio sam u sebi, bio je to ritern kao tvoj, a onda sam izgubio tri gema u nizu. Nije to tvoja krivica, već moja, jer sam izgubio fokus. Hvala ti što si bio večeras, inspirisao si me", rekao je nasmejani Novak posle meča.

Andre Agasi, Novak Đoković
foto: Profimedia

Nakon meča, kamere su snimile susret dvojice velikih prijatelja, a Novakova reakcija kada je ugledao bivšeg trenera obilazi planetu.

Novak i Agasi videli su se posle meča, srdačno su se pozdravili, da bi nakon toga legendarni as zatražio da se fotografiše sa Đokoviće, a kako je to sve izgledalo pogledajte u priloženom video snimku:

Kurir sport

Bonus video:

00:14

Novak i Goran Ivanišević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track