DA LI JE OVDE SVE VEĆ BILO PUKLO? Đoković i Ivanišević na najbitnijem meču nisu imali komunikaciju! NISU SE NI POGLEDALI! VIDEO
Foto: EPA/PETER KLAUNZER

problem

DA LI JE OVDE SVE VEĆ BILO PUKLO? Đoković i Ivanišević na najbitnijem meču nisu imali komunikaciju! NISU SE NI POGLEDALI! VIDEO

Tenis -

Prilično šokantno delovao je poraz Novaka Đokovića u polufinalu Australijan opena od Janika Sinera.

Novak, koji je prethodnih godina dominirao u Melburnu, izgubio je sa glatkih 3:1 (6:1, 6:2, 6:7, 6:3), što je bio prvi poraz u polufinalu Australijan opena.

No, tokom meča se dešavalo nešto što je još više šokiralo navijače Novaka Đoković i što baca novo svetlo na odnos sa Goranom Ivaniševićem posle odluke o prekidu saradnje.

Od početka meča Đoković - Siner, pa sve do početne faze trećeg seta, nije bilo nikakve komunikacije na relaciji "boks" - Novak!

Niti je bilo razmene pogleda između Ivaniševića i Đokovića, niti komentara, niti bilo kakve priče...

Novak Đoković, Goran Ivanišević
foto: Belgrade Open

"Boks" Novaka je ustao da ga Đoković "primeti" na početku treće seta, ali ni tada nije došlo do odgovora od strane Novaka.

Tek u narednom gemu na 0:30 prilikom servisa Sinara došlo je do prvih zajedničkih reakcija štaba i Novaka.

U četvrtom setu, kada je Siner ima vođstvo 2:1 u setovima i 3:1 u gemovima, Novak je žestoko izvređao svoj stručni štab na čelu sa Ivaniševićem.

Kurir sport

Bonus video:

08:33

KAKVA ČAST! FRANCUZI DONELI ODLUKU: NOVAK DOBIJA BISTU I HALU SA NJEGOVIM IMENOM! Evo gde će se nalaziti i kada će biti gotova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track