DA LI JE MOGUĆE DA JE ČOVEK OVO PITAO ĐOKOVIĆA?! Scena sa konferencije ZAPALILA MREŽE: Novak šmekerski ZAPUŠIO USTA PROVOKATORU
Foto: Printscreen

da li je realno?

DA LI JE MOGUĆE DA JE ČOVEK OVO PITAO ĐOKOVIĆA?! Scena sa konferencije ZAPALILA MREŽE: Novak šmekerski ZAPUŠIO USTA PROVOKATORU

Tenis -

Jedna zanimljiva scena sa konferencije za medije koju je Novak Đoković održao nakon trijmfa u drugom kolu Mastersa u Monte Karlu izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama.

Nole je na furiozan način započeo sezonu na šljaci, pošto je na startu turnira u Monte Karlu ubedljivo savladao ruskog tenisera Romana Safiulina sa 6:1, 6:2.

Sjajno raspoloženje nije uspeo da mu pokvari ni novinar koji je jednim krajnje imbecilnim pitanjem pokušao da isprovocira Novaka na konferenciji za medije nakon meča.

Naime, Srbin će u narednom kolu odmeriti snage sa Lorencom Musetijem, a jedan novinar iskoristio je to što igra protiv Italijana da "pecne" Novaka.

"Čega se sećate iz meča sa Musetijem prošle godine i da li ste na neki način uplašeni jer igrate protiv još jednog Italijana, jer ste izgubili od Sinera i Nardija", pitao je novinar najboljeg tenisera svih vremena.

Novak je mirno saslušao pitanje i šmekerski "zapušio usta" provokatoru.

"Ne plašim se ja nikoga i ničega, ali se nadam da ću dobiti šansu da igram sa njim ovde", odbrusio je Novak i nastavio da hvali rivala:

"On je jedan od najtalentovanijih igrača na šljaci, ima prelep jednoručni bekhend, može da uradi mnogo stvari. On je jedan od igrača koji najviše obećava, ne samo u Italiji, već i u svetu. Ali sviđa mi se kako sam odigrao svoj meč u poređenju sa prvim mečom prošle godine, osećam se drugačije, spremniji sam i ko god bude sa druge stranenadam se da ću pružiti svoju najbolju partiju", poručio je samouvereni Đoković.

Kurir sport/J.M.

00:23

NOVAK ĐOKOVIĆ NA PREMIJERI FILMA O NIKOLI PILIĆU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track