NOLE ODUŠEVIO SVE U INDIJAN VELSU Đoković: Smršao sam, ali sam GLADNI VUK koji se penje ka vrhu!
Foto: Profimedia

Srbin blistao

NOLE ODUŠEVIO SVE U INDIJAN VELSU Đoković: Smršao sam, ali sam GLADNI VUK koji se penje ka vrhu!

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković priznao je da mu kilaža varira, ali je istakao da je gladan uspeha i uporedio sebe sa vukom koji se penje ka vrhu.

Đoković se trenutno nalazi u Indijan Velsu gde će braniti titulu na Mastersu u ovom američkom gradu. On je uoči starta turnira odgovarao na pitanja novinara. Medije je zanimalo u kakvoj je formi srpski teniser, kao i njegova kilaža.

8 razloga zbog kojih je Đoković mršaviji nego ikad

"Bio sam i mršaviji", priznao je Đoković i nastavio:

"Ne stajem na vagu toliko često. Moja kilaža konstantno varira, verovatno da sada imam manje nego prošle godine. Ali to ništa ne znači, napravio sam odličnu ravnotežu dinamike, brzine i snage. Osećam se dovoljno snažno. Ovaj sport zahteva da budete dobri u fizičkim elementima vašeg tela".On se osvrnuo na prošlu godinu i istakao da se emotivno ispraznio posle osvajanja Rolan Garosa."Nadam se i verujem da idem u pravom smeru. Osećam se bolje u odnosu na pre nekoliko meseci. Generalno gledano, ja sam drugačiji igrač u odnosu na prošlu sezonu. Osećam se prijatnije, svežije... Radujem se mečevima i osećam više samopouzdanja na terenu. Morao sam ponovo sebe da motivišem i da vratim na pravi put", istakao je Đoković.

POLITIČAR IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE: Evo šta je pravi razlog SUNOVRATA Novaka Đokovića!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track