NOVAK POSLE 5 SATI NA TERENU: Publika me izvukla, nisam znao gde ću posle trećeg seta
Foto: Saša Pavlić

ISKREN

NOVAK POSLE 5 SATI NA TERENU: Publika me izvukla, nisam znao gde ću posle trećeg seta

Tenis -
Najbolji teniser sveta Novak đoković, posle maratonskog meča protiv Kazahstanca Mihaila Kokuškina, izjavio je da je odigrao jedan od fizički i psihički najtežih mečeva u karijeri. Djoković je posle skoro pet sati velike borbe pobedio sa 3:2 u setovima i izjednačio rezultat u meču Srbije i Kazahstana na 2:2.

"Moj protivnik je odigrao na visokom nivou, na kraju se i on umorio, ali bio je blizu poebde. Da je dobio ne bi bilo nezasluženo. Ja posle trećeg seta nisam znao gde ću, publike me izvukla, oni su mi dali krila, snagu i neverovatan motiv. Sad se nadam da će Viktor da odradi svoj posao", izjavio je Đoković za RTS posle trijumfa.

Prethodno, Đoković je uzeo mikrofon i zamalio publiku da ostanu u dvorani "Aleksandar Nikolić" i pomognu Troickom da savlada Aleksandra Nedovjesova i odvede Srbiju u četvrtfinale.

"Molim vas, znam da je ovaj meč trajao pet sati, da ste izgubili glasove, meni ste pomogli, vi ste presudili da se vratim u meč i pobedim. Ostanite uz Viktora i podržite ga da dobijemo meč", apelovao je Đoković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track