(VIDEO) TO JE TAJ OSMEH: Pročitajte šta je Ana u euforiji rekla o plasmanu u polufinale
Foto: Reuters

Premašila plan

(VIDEO) TO JE TAJ OSMEH: Pročitajte šta je Ana u euforiji rekla o plasmanu u polufinale

Tenis -
Ivanovićeva se zahvalila publici i priznala da uvek jedva čeka da dođe u Pariz

Srpska teniserka Ana Ivanović ostvarila je najveći uspeh u poslednjih sedam godina na gren slemu. Prvi put još od osvajanja Rolan Garosa 2008, domogla se polufinala jednog od četiri najveća turnira.

Ubedljivom pobedom nad Ukrajinkom Elinom Svitolinom 6:3, 6:2 našla se među četiri najbolje teniserke na ovogodišnjem Rolan Garosu. Osim rezultatom, Ana mora da bude zadovoljna i igrom, jer podseća na dane kada je bila "svetski broj jedan".

"Defitinvno sam zadovoljna. Uvek očekujem dobru igru i nadam joj se", počela je sedma teniserka sveta priču neposredno posle trijumfa u četvrtfinalu uz prepoznatljivi osmeh koji dugo nije "delila" sa svetom, a onda je dodala:

"Pronašla sam igru, još imam šta da unapredim, ali sam itekako srećna zbog plasmana u polufinale. Publika je fantastična, jedva sam čekala da dođem u Pariz".

O duelu sa Svitolinom je rekla:

"Moram da priznam da sam se dobro osećala na terenu, realizovala sam plan koji sam imala u glavi. Bila sam zadovoljna i četvrtfinalom. Sada je bilo vrlo teško za igru zato što je duvao vetar, ali sam prevazišla probleme. Izgubila sam ritam treninga, ali mislim da se polako vraćam na pravi put".

Ana će se u polufinalu sastati sa Čehinjom Lucijom Safarovom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track