A GDE JE BURMA: Darko skinuo prsten 10 dana posle svadbe!

Nije dugo izdržao

A GDE JE BURMA: Darko skinuo prsten 10 dana posle svadbe!

Stars -
Kako je desnom rukom držao mikrofon, na njegovom domalom prstu nije bio prsten koji simbolizuje ljubav između njega i Ane Sević

Izgleda da Darko Lazić više voli da devojčice misle da je i dalje slobodan, jer je, samo deset dana posle tajnog venčanja sa Anom Sević, skinuo svoju burmu.

Pevač je premijerno svoj venčani prsten prošetao prošle nedelje na snimanju emisije "Grand šou", a već u ponedeljak uveče u programu "Narod pita" ga nije imao na svojoj desnoj ruci. Lazić je pre nekoliko dana promovisao svoju novu pesmu "Provereno", a na desnoj ruci mu je sijao venčani prsten od crvenog zlata. Sve kolege koje su se u tom trenutku našle u studiju su mu čestitale na venčanju, a on je sa osmehom na licu primao čestitke. Pored toga, Darko je sa ponosom pokazivao svoju burmu, dok su koleginice procenjivale njenu vrednost.

Ipak, samo nekoliko dana kasnije, Lazić je u emisiju „Narod pita“ kod Saše Popovića došao bez prstena, a to niko nije primetio. Kako je desnom rukom držao mikrofon, na njegovom domalom prstu nije bio prsten koji simbolizuje ljubav između njega i Ane Sević.

U nameri da proverimo zašto je Darko skinuo svoju burmu pokušali smo da kontaktiramo sa pevačem, ali se nije javio na telefon.

Podsetimo, Darko i Ana su pre deset dana stali na ludi kamen, i to u tajnosti. Oni su okupili nekoliko prijatelja i pred matičarem krunisali svoju ljubav, a za kumu su uzeli svoju prijateljicu i koleginicu Andreanu Čekić. Ana, koju mesec dana deli do porođaja, blistala je u beloj kratkoj haljinici, dok se Lazić opredelio za belu košulju i pantalone.

http://www.youtube.com/watch?v=LOKbkLRa9J8

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track