Smuvali se Stanija i Adem Ljajić!

Možda sad i propeva

Smuvali se Stanija i Adem Ljajić!

Stars -
Fudbaler se zacopao u starletu. Danima joj šalje cveće i šampanjac, a osvojio je u lokalu „Đardino” darujući joj plišanog medvedića

Zavodnica.Fudbaler Adem Ljajić potpuno je izgubio glavu za srpskom starletom Stanijom Dobrojević. Zacopao se do ušiju, kažu njegovi bliski prijatelji.- Adem je svako malo u Novom Sadu, a razlog je niko drugi do Stanija Dobrojević! Stalno se pojavljuju na istim mestima, i u početku joj je slao cveće, šampanjac i plišane igračke, a sada joj i otvoreno izjavljuje ljubav. Nedavno joj je u novosadskom lokalu „Đardino” za sto poslao plišanog medvedića, što ju je oduševilo. Time ju je definitivno osvojio - kaže izvor Kurira, koji se našao na licu mesta.Starleta na Fejsbuku jasno daje do znanja da su joj se probudili leptirići u stomaku, da romansa postoji... „Ovo srce mnogo voli, ukradite ga”, samo je jedan od njenih statusa.Pozvali smo Dobrojevićku, ali nije bila preterano raspoložena za razgovor.- E neću ništa da vam kažem! Pa, može li da prođe jedan jedini dan a da nisam zaljubljena i da nisam u „ozbiljnoj” vezi s nekim fudbalerom?! Ruku na srce, Adem je mnogo sladak i simpatičan dečko, a što se veza tiče, verujem da ćete upravo vi biti prvi koji će znati sve detalje ako bude ozbiljne veze, i to je sve što zasad hoću i mogu da kažem - bila je zagonetna starleta.Pokušali smo da se čujemo s Ljajićem, ali ostao je nedostupan. Ko zna, možda ga Stanija nauči i kako himnu da otpeva.

Skinula se u „Šatri”Dobrojevićka koristi svaku priliku da pokaže svoje zgodno telo. Ona i Nenad Knežević Knez bili su gosti u nedavno emitovanoj epizodi rijalitija „Šatra” na Prvoj TV. Došli su u romsko naselje kako bi pomogli u pripremanju svadbe. Stanija je uspela da postidi jednu Romkinju kada se skinula u brus i gaćice.(M. B.)

http://www.youtube.com/watch?v=GkWTAHWKfXQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track