MILJANINA MAJKA O PEVAČICI KOJA IMA DVA MOMKA: Da je Nadežda lepša, muškarci bi je rastrgli!
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Žestoko

MILJANINA MAJKA O PEVAČICI KOJA IMA DVA MOMKA: Da je Nadežda lepša, muškarci bi je rastrgli!

Stars -

Miljana Kulić nije u centru pažnje u „Zadruzi“ otkad je Nadežda Biljić imala seks s Mikijem Đuričićem i Banetom Čolakom, što se njenoj majci nimalo ne dopada.

Marija Kulić tvrdi da je sreća što pevačica nije lepša jer bi je muškarci rastrgli koliko je laka!

- Bane nikad nije pokazao emocije prema Nadeždi, on je nju iskoristio. Ovo je samo seks kombinacija. U roku od 15 dana ona ide od jednog momka do drugog, išla bi i do trećeg. Meni je nje žao, ona je dobar čovek, ali je previše laka devojka.

Ni Miki je ne smatra za devojku s kojom bi bio, on je završio svoje potrebe s njom. Bane je javno rekao da je ružna. Da je malo lepša, muškarci bi je rastrgli koliko je laka - rekla je Kulićka.

A Nadežda nimalo ne haje na kritike i koristi svojih pet minuta „slave“. Ona se ipak više zagrejala za Mikija, pa je ponovo imala seks s njim. Nakon što se žestoko posvađala s drugim ljubavnikom, Banetom, opet je krenula u akciju sa Đuričićem.

Pčelar je prišao pevačici i ponudio joj da odu u njihovo „ljubavno gnezdo“ - u deo ekonomskog dvorišta gde nema kamera, a ona je to odmah prihvatila. Nakon seksa malo su porazgovarali, a potom su se rastali kao da ništa nije bilo.

Kurir / J. S.

Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) POLICIJO, ŠTA ČEKAŠ? KAŽNJAVAJ! Jelena Golubović centrom Beograda vozi i telefonira!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track