JOVANA PAJIĆ SE VRATILA NA SCENU POSLE 7 GODINA: Pevačicu pitali da li joj je Kija Kockar tražila SAVET, a njen odgovor niko nije OČEKIVAO!
Foto: Damir Dervišagić

ZAJEDNO SU I NASTUPALE

JOVANA PAJIĆ SE VRATILA NA SCENU POSLE 7 GODINA: Pevačicu pitali da li joj je Kija Kockar tražila SAVET, a njen odgovor niko nije OČEKIVAO!

Stars -

Jovana Pajić se vratila na muzičku scenu vratila na velika vrata, pa otkriva da joj je povratak lako pao i da je posao kojim se ona bavi "kao vožnja biciklom".

"To je kao vožnja bicikle. Ne mogu reći da nisam imala tremu", rekla je Jovana.

Reakcije kolega posebno su obradovale Jovanu, iako se trudila da sve drži u tajnosti.

foto: Damir Dervišagić

"Taj dan kada se pojavila pesma, pravila sam se kao da sam mrtva. Sve kolege su se javile, čestitale i jako mi je značilo", priča Jovana.

Jovana je prošlog vikenda prvi put nakon sedam godina pauze nastupila sa grupom "Ministarke", ali i sa Kristinom Kijom Kockar, koja je do nedavno nastupala sa ovim sastavom. Jovana je oduševljena Kijinom energijom i otkrila nam je da li je Kristina od nje zatražila neki poslovni savet.

"Nije mi tražila. Možda sam ja pre od nje trebala da tražim. Ona to tako dobro radi, ona je rođena za šou biznis ima dosta samopouzdanja", pohvalila je Jovana Kristinu.

foto: Pritnscreen Instagram

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja